Ideer til at dække en Deck overflade

October 1

Ideer til at dække en Deck overflade

Belægninger er en tilføjelse til ethvert hjem, der kan bruges til at give et dæk, lidt mere skygge og beskyttelse. At sætte op en dækker kan gøre forskellen mellem at være et sted kan solbade eller slappe af i løbet af sommeren. Nogle mennesker nyder læsning eller træner udendørs og en skyggefuld plet kan altid være nyttigt. Der er en række muligheder for dæk belægninger, fra dem, der er løftbare til andre, der kan bruges hele året rundt. Afhængigt af dit budget og din primære årsag til at få et dæk, der dækker, kan du beslutte, hvor form er påkrævet.

Fortelt dækker

En markise er en stor mulighed for dine dæk, fordi det kan være optrækkelige, permanent eller fjernstyrede. Denne type af dækker bruges ofte som en skygge der dækker for at give mere skygge til et bestemt område. Den bedste fordel at have en markise dækning er, at du kommer til at nyde dine dæk både dækket og udækket. Den eneste vedligeholdelse kræves er en regelmæssig rengøring. Der findes flere forskellige typer af markiser. De kommer i forskellige størrelser og teksturer. Ren og skær markiser er nyttige, hvis lys er at lade og maksimeret eller en tung tekstur kan bruges til at holde den lette adgang til et minimum og giver skygge.

Bærbare dækker

Den mest almindelige type af bærbare deck overflade dækslet er den store parasol. Dog, dette kun virker for små dæk eller når du vil kun en del af dine dæk skal dækkes. Pavilloner, lavet af metal eller træ, der også bruges samt presenninger, der kan placeres over metal stænger. Bærbare dæk dækker er et godt valg hvis du ønsker at fjerne dem, når de ikke længere er nødvendige. Paraplyer kan blive taget væk i dårligt vejr og pavilloner kan bringes indendørs for at undgå skader.

Permanent dækker

Permanent dækker er også kendt som all-vejr dækker. Det betyder, at dækslet bruges hele året, uanset om solen skinner eller sneen falder. Mens mere dyrere end andre indstillinger for denne type, og som giver mange fordele. En lys eller ventilator i loftet kan være kabelforbundet i loftet, for at bruge dækket om natten og lade luften flyde gennem. Der er mange materialer til at vælge fra, når du bygger en permanent dækning. De kan være lavet af alumawood, træ eller metal. Dækker kan være almindeligt eller udsmykkede. De er gode til at tilføje værdi til dit hjem og passe ind i enhver indretning fra moderne til antik. Ved opbygning af en permanent er dækker, men det vigtigt at tage i betragtning, skal du hente bygning licenser og zoneopdeling tillader fra din byrådet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com