Ideer til at dække et hegn

April 6

Nogle gange et frisk lag maling bare ikke nok. Hvis dit hegn er gamle og nedslidte, eller måske bare ikke så attraktiv, som du ønsker, der er et alternativ til at erstatte den. For mindre udgifter end erstatte dit hegn, kan du dække det op med noget mere attraktiv.

Buske eller hække

Du har mange sorter af buske at du kan plante langs din hegnet til skærmen det fra visningen. Vælg fra Leyland cypress (zoner 6-10), kinesiske liguster (zoner fra 6 til 9) og Amur liguster (zoner 4 til 7). Disse er blot et par eksempler på hurtigtvoksende buske, der vokse høj og tyk. Spørg din lokale havecenter til anbefalinger af buske, der vokser godt i dit område. For at holde omkostningerne nede, købe umodne buske. Giv dem et år eller to, og din grimme hegn vil være ude af syne.

Vinstokke

Vinstokke er en anden plante, der kan vokse til at dække dit hegn. Dog ikke så tætte som buske, har vinstokke en omkostningsmæssig fordel, da de er billigere. Hvis du har lidt tid og tålmodighed, kan du selv dyrke dem fra frø eller stiklinger, som venner og naboer deler med dig gratis. Nogle vinstokke at vælge fra omfatte humle vin (zoner fra 2 til 9), engelsk vedbend (zoner 4 til 9), hyacinth bønner vin (zoner 1-11) og trompet vin (zoner 4 til 10).

Bambus eller Reed hegn

Både bambus og reed hegn sælges i store ruller. Dette hegn er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter, såsom tykkere bambus pæle eller stokke, fortynder bambus rørskovene og pinde. Køb hegn, der er lidt højere end dit eksisterende hegn til at sikre, at de gamle hegn er helt skjult. Til at dække dit hegn, roll hegn ud flad, skære det til den korrekte længde og fastgør den til dit eksisterende hegn med vipper, bindemidler eller bånd.

Kommercielle privatliv Screening

Nogle fabrikanter og hegn selskaber sælge screening, der er designet specifikt til at vedhæfte til og dække et hegn. Disse produkter markedsføres ofte til ejere af kæde link hegnet, men nogle af disse produkter, skærmen kan bruges med alle typer af hegn. Lamellerne er også tilgængelige for kæde-link hegn. Disse er lange strimler af et bøjeligt materiale at du flette ind i åbningerne af din kæde-link hegn til delvist dække det og tilføje personlige oplysninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com