Ideer til at dække konkrete skridt & landinger

December 20

Ideer til at dække konkrete skridt & landinger

Sikkerhed udgør en vigtig overvejelse, når boligejere vælger et dække for konkrete skridt og landinger. Inde i hjemmet præsentere konkrete skridt og landinger sikkerhedsrisici, hvis mennesker eller dyr glide og falde på beton. Hver idé, der omfatter en indendørs konkrete skridt eller landing bør indarbejde begreberne komfortable footfalls og modstand mod glider og falder.

Tæpper

Tæpper repræsenterer en omkostningseffektiv måde at dække trappetrin og landinger lavet af beton. Boligejer skal overveje, om de konkrete overflader kræver polstring og isolering inden tæppe installation. Direkte-lim installation for kommercielle-grade gulvtæpper giver en måde at få tæpper til at overholde betonoverfladen. Limen danner det eneste lag mellem gulvtæppet og beton. Kommercielle-grade tæpper fås i en bred vifte af farver og teksturer for enhver boligejer budget.

Kunstgræs

Kunstgræs og jorden dækker præsentere problemer til udendørs gangbroer, trin, trapper og trappeafsatser. En af årsagerne skyldes diffusering af fugt mellem græstørv og betonoverfladen. Inde i hjemmet er kunstgræs dækket af en billigere end tæppe at anvende direkte på trappen og landinger. Boligejere kan købe en række kunstige tørv på hjem forbedring butik til brug indendørs. Nogle kunstige tørv som SynLawn tilbyde boligejer en måde at genskabe det naturlige look af græs overalt i hjemmet.

Mursten

Mursten eller kunstige mursten repræsenterer en anden gulvbelægning, der kan låne en tidløs elegance at nøgne konkrete landinger og trin. Vælg mursten materialer baseret på overvejelser i forbindelse med niveauet af hjemmet. For eksempel, for at dække konkrete foranstaltninger, som fører fra første sal ned i kælderen, er fugt en vigtig overvejelse. Kunstige grønsvær og tæppet kan ikke holde op godt i et miljø med høj-fugt, og alsidig mursten kan præsentere den perfekte løsning for at dekorere nøgne konkrete skridt og landinger. En teksturerede mursten overflade skaber også en mere sikker overflade for menneskers og dyrs fødder faldende ind i en mørk kælder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com