Ideer til at dække vinduer med Tape

November 16

En lille smule af båndet går en lang vej mod udsmykning vinduer i dit hus. Malertape og gaffatape kommer nu i dekorative muligheder, herunder mønstrede bånd og farvestrålende bånd. Mix og match design med forskellige farver til at matche indretningen af dit hjem. Dækker windows kun tager et par ruller af båndet men blade et varigt indtryk.

Farvet glas Look

Vælg flere nuancer eller mønstre af gaffatape eller malertape. Skræl båndet ud roll i små plader, og skær forskellige figurer fra båndet, herunder kvadrater, trekanter og cirkler. Placere stykker tape direkte på vinduet, overlappende figurer lidt på hver rude. Du kan dekorere hver anden rude, og lade nogle af ruderne udekoreret, således at naturligt lys stadig skinner igennem vinduet. Når du placerer tape stykker på ruderne, sikre, at du placerer båndet flush mod glasset og ikke på rammen.

Wrap træ

Hvis du er bekymret for båndet blokning ud sol, wrap kun rammen omkring ruderne. Rive en ark af tape fra rullen, og tryk det forsigtigt mod toppen af vinduesrammen. Flytte din hånd ned rulle tape, presser det mod skoven og udjævne eventuelle luftbobler. Du kan gentage processen på hver del af vinduesrammen, men fortvivl ikke, hvis båndet klæber til glasset. Ved hjælp af en lineal razor eller en hobbykniv, omhyggeligt køre kniv ned glas i mellem glas og ramme. Skræl de overskydende bånd væk, og aftørre den limrester med vindue renere og papirservietter.

Window Blinds

Måle bredden af dit vindue, og skære plader af gaffatape samme bredde. Tryk på to stykker tape sammen med den klæbende side vender mod hinanden. Du kan gentage med forskellige stykker tape, indtil du har nok til at køre højden af vinduet. Ved hjælp af en hulning, stikke to huller i hvert stykke: en i hver ende. Køre et lille stykke af bånd igennem hullerne, vævning det over et stykke og under næste indtil du har en stor rektangel fremstillet af båndet. Skrue to kroge til væggen over vinduet vil tillade dig at suspendere din "blinde" fra krogene.

Beskadigede Windows

Drej brudt eller beskadiget windows i et kunstværk til dit hjem. Fjerne ruderne fra vinduet, og erstatte ruderne med plader af farvet tape. Skære stykker tape til størrelsen af ruderne, tryk på to stykker sammen med den klistrede side vender mod hinanden. Brug små stykker tape til at sikre disse stykker til den ene side af rammen. Du kan hænge vindue i dit hus med tape side mod væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com