Ideer til at designe en piges soveværelse med sort, hvid og lyserød

August 14

Ideer til at designe en piges soveværelse med sort, hvid og lyserød

Pink er en farve, der ofte betragtes som når maleri et pige værelse, og med tilføjelsen af hvid og sort, virker farvepaletten for piger i en bred aldersgruppe. Uanset om du gå med en fantasifuld fri hånd design på væggene eller bruge favorit storybook illustrationer til at dekorere rummet, pink, vil sort og hvid farvekombination glæde en pige og inspirere mange søde drømme.

Finurlig hvirvler

En farvekombination, der arbejder i en børnehave lige op gennem et rum for en preteen, valget af sort, hvid og lyserød er både feminine og energisk. Når du starter med meget bleg pink væg maling, satte du scenen for de resterende koordinerende farver. "Drama vægge" er ikke bare for voksen rum, og når du maler væggen, der indeholder døråbning sort, ekstra gratis-side hvirvler og ruller look lunefuld. Sengetøj i lidt dybere nuancer af pink og toppet med klassiske hvide nitter pudebetræk lysner rummet og gør det lille-pige-venlige. Koordinere de fantasifulde design fra drama væggen på bureau skuffefronter og en håndmalet område tæppe at fuldføre pladsen.

Grafiske blomster

Små piger og blomster synes at gå hånd i hånd. Bleg pink væg maling er en nyttig baggrund for store, håndmalet flower former, der har hvide og lyserøde kronblade. En center bud er den perfekte undskyldning for at tilføje et strejf af sort til illustrationen. Fremvise nogle kreative finesser, som polka prikker, hvirvler eller endda barnets navn malet inden for den cirkulære center. Når du maler en sort kontur omkring alle elementerne i blomsten, afspejler resultatet de illustrative stil i mange børnebøger. Tillade vægmaleri til nåde væggen over barnets seng, og så bære temaet i hele lokalet af topping lys pink sengelinned med en blomstret dyne. Bruge en blomst område tæppe for at varme rummet, mens hvidkalkede dressers og ende tabeller er færdig med transformationen.

Polka prikker

Skræl og stick grafik er en hurtig og nem måde at tilføje et stort stænk i en piges værelse. Polka prikker i mange størrelser er tilgængelig i pink og sort, og kan bryde op en standard hvidt soveværelse væg i en festlig måde. Når du placerer prikkerne på en eller to af rummets vægge, kan du afspejle tema med små prikker på vinduet sheers og sengelinned. Male træ dressers lyserød og hvid, og tilføje en sort prik med en blank runde skuffe træk. Runde tilføje prik-lignende nyhed tæpper spredt på gulvet prikken over i'et.

Historie bøger

En søgning via dit barns bibliotek vil give godt gjort billeder af eventyrets prinsesser, blomsterhaver og dyr, der passer i din farveskema. Farve-scan billeder fra hendes favorit bøger, og ramme i lys rosa eller hvide træ rammer. Hænge dem til at dekorere væggene over hendes seng, skrivebord og døråbning. Læse bøger for prosa, der afspejler på venskaber, selvværd og skønhed, så hånd-skrive i sort maling på væggen for at minde din tot af gode erfaringer. Solid lys pink sengetøj og hvidkalkede møbler varme rummet uden distraherende fra illustrationen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com