Ideer til at designe et badeværelse

February 8

Badeværelset er et sted hvor folk forberede dagen og slappe af i slutningen af det. Det kan være ombygget på et stramt budget ved blot at ændre farven og flytte eksisterende armaturer. Større budgetter mulighed for nye og luksuriøse inventar skal installeres. Holde din gamle driftsmateriel og inventar, eller erstatte dem med mere moderne og luksuriøse. Remodellering et badeværelse har potentiale til at tilføje værdi til en egenskab. Naturlige farver, driftsmateriel og inventar fungerer bedst til en neutral gæstebadeværelse, men du kan tilpasse din egen ved at tilføje farve og valg af inventar, der afspejler din smag og personlighed.

Vanity enheder og dræn

Marmor top vanity enheder er dyrt men overbringe en følelse af luksus. Træ forfængelighed enheder giver badeværelset et mere traditionelle føler, og glas-topped dem arbejde godt i moderne badeværelser. Vælge en forfængelighed enhed med kabinet plads under at rumme hudplejeprodukter og skabe mere overflade plads. Sæt synker i forfængelighed enhed, eller installere dem, så de sidder på toppen af enhedens overflade. Vælg to synker til at skabe en hans og hendes badeværelse eller en vask på en lille forfængelighed enhed hvis pladsen er begrænset. Match vandhaner til rummets design; supplement til moderne badeværelser med en enkelt krom vandhane eller installere guld farvet haner til et mere traditionelt look.

Brusere

Store brusere med glas sider og en glasdør ser moderne og dyrt. Bruge flere brusehoveder, hvis du har plads. Vælg et hjørne brusebad, hvis du ønsker mere gulvplads, eller installere en mod midten af væggen for at skabe et brændpunkt. Hvis du har et mindre budget, kombinere dit brusebad med et badekar ved at placere bruseren over karret. Tilføje en badeforhæng, der passer til rummets farver eller et glaspanel til at stoppe vandet plaske.

Bade

Bade kommer i en række forskellige former og stilarter. De kan være sænket i gulvet til en luksuriøs look eller rejst på støbejern fødder til at forbedre en traditionelle badeværelse. Bade kan hæves med små flisebelagt trin fører til dem. De kan formes firkantede eller runde og har en spa montering, der producerer luksuriøs bobler.

Toiletter

Vælg et toilet, der er undervurderet og at gøre ikke opmærksom på sig selv. Almindelig, neutral farver ser moderne og sofistikeret, og toiletter med træ låg kan se hjemlig.

Layout

Tegne en skaleret plantegning af dit badeværelse, og eksperimentere med forskellige layout. Tegne permanent funktioner som en dør, vinduer, vand point, elektriske point og den affald point. Du skal måske replumb og rewire badeværelset for at flytte placeringen af inventar og fittings, men dette vil tilføje udgift til at remodel. Alternativt, designe nyt inventar og fittings skal installeres på den samme mur, som de gamle var. Du kan normalt skifte omkring placeringen af badekar, bruser og håndvask, fordi de er plumbed til vand points. Placer det mest slående træk direkte overfor døren, så det giver en effekt, når du går ind i badeværelset. Et brusebad eller badekar kan være et godt samlingspunkt. Hvis der er nogen vand punkter direkte overfor døren, installere en håndklædeholder eller nogle hylder tilføje interesse. Placere toilettet på et sted, der ikke trække opmærksomhed. Sikre at du forlader nok plads mellem inventar at gå rundt, ren og bruge dem.

Vægge

Fliser vægge, der er bag brusebad og badekar til at stoppe vandet fra at blive absorberet ind i væggen og forårsager problemer med fugt og struktur. Du kan også bruge fliser bag vasken for kontinuitet. Bruge de samme fliser i hele badeværelset. En slående effekt, kan du flise hele rummet. Tilføje en kant over vanity enhed, badet og halvvejs langs det langsommere. Bruge tapet, hvis du vil tilføje interesse med mønstre. Strippet tapet elongates en lille værelse og gør det til at se højere, og blomster eller jacquard tapet kan forbedre en mere traditionel værelse. Intersperse farvede fliser med de neutrale, og bruge de farvede fliser for grænsen. Male væggene en lys neutral farve, hvis du ønsker et moderne og rummelige leder badeværelse. Vælge en funktion mur og bruge farve til at gøre en slående indtryk. Match farver eller kontrast dem. Gennemføre farveskema med ting som farvede håndklæder og kunst.

Gulvet

Flise på gulvet med en flise, der passer til dem du har brugt til bruser og badekar. Alternativt bruge trægulve for et land stil badeværelse, men husk at behandle dem, så de er vandafvisende. Kan også være tæpper på gulvet, men dette kan blive våd let og ikke er ideel til et badeværelse.

Belysning

Installere en loftslampe eller flere projektører at tilføje masser af lys ind i badeværelset. Brug en lysdæmper til at ændre stemningen i badeværelset. Lav watt pærer tilføje et strejf af intimitet, men du skal altid se sikkert i rummet. Lys forfængelighed enhed og spejle for bekvemmelighed og som en design-feature. Vælg beslag, der passer og forbedre udformningen af dit værelse.

Tilbehør

Føj malinger og fotos tilpasse badeværelset. Vælge ting som sæbe retter og toilet rolleindehavere, der matcher farverne og tema i rummet. Bruge ornamenter og vaser til at forbedre rummet. Holde kosmetik i en dekorativ kasse i stedet for at vise dem alle på forfængelighed enhed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com