Ideer til at designe et hovedgærde på en væg

May 27

Ikke alle har en dejlig seng med en hovedgavl og fods bord. Hvis du er en af de mennesker, der gør, kan du finde alle mulige ideer til at skabe din egen utraditionel hovedgærde. Nogle af disse gavle kan vedhæfte til en Hollywood ramme eller vedhæfte direkte til væggen. Vælg et hovedgærde design, der virker for dig og dit hjem.

Polstret hovedgærde

Gøre din egen polstret hovedgærde, der er ideel til uanset størrelse seng du har. Tage et par målinger af bredde på din seng og højde op ad væggen, hvor du ønsker dit hovedgærde for at afslutte. Du har et par muligheder for materialer. Du kan bruge en letvægts træ eller nogle ark isolering. Metoder til betrækket dem er dybest set det samme. Skære hovedgærdet til den størrelse du ønsker samt skåret ud et par lag af quilt pladevat eller skum til at give dit hovedgærde en oppustede udseende. Dække hele ting med møbelstof og vedhæfte stoffet til bagsiden ved hjælp af enten hæfteklammer til træ eller lim til isolering. Tilføje uanset dekorationer du ønsker, såsom trim eller knapper. Vedhæfte polstret hovedgærde på væggen ved hjælp af flush mounts.

Fægtning

Bruge et panel af hegn, især hvis du har nogle rester fra en udendørs projekt, at lave et hovedgærde. Dette projekt kunne virkelig ikke være mere simpelt. Du kan enten skrue hegn til væggen eller til Hollywood ramme. Line up hegn du har med skruehullerne i din Hollywood ramme, og trim hegn til størrelse. Ved at måle hegn først, dette sikrer, at Stokke af hegn linje med hullerne til skruer. Skrue hegn til sengen, sikre tips af skruer punkt i Hollywood rammen til at forhindre punkterne af skruerne i skrabe væggene. Du kan også tilføje en bolt til anden siden af skruen og sikre hegn er sikkert. Et hvidt stakit er en sød idé for en lille piges værelse eller hvis du har en have tema i ethvert soveværelse i dit hus.

Quilts

Hænge nogle quilts fra dekorative vægmonteret quilt rack til at give udseendet af en hovedgærde. Finde en dyne, der svarer til den farve eller indretning af dit soveværelse, og købe en simpel quilt rack, som du kan hænge på væggen. Selv hvis du bor i en lejlighed, kan dette arbejde for dig. Du kan hurtigt dække op nogen huller fra skruer ved hjælp af en lille putty og maling. Centrere quilt rack over sengen, og fastgør den til væggen. Bruge ankre, hvis nødvendigt, især hvis quilt rack og dynen er temmelig tung. Fold dynen, så mønsteret er vendt ud og hænge det på quilt rack.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com