Ideer til at gøre din egen træhylder

September 21

Ideer til at gøre din egen træhylder

Gør din egen træhylder er en hurtig job, der vil give dig opbevaringsplads og spare dig penge. Brug medium-density fiberboard for en billig job, nåletræ som pine for en medium-prissat projekt og hårdttræ som eg eller teak til en dyrere ordning. Drage fordel af det faktum, at gøre dine egne hylder giver dig mulighed for at tilpasse dem til dine eksakte krav.

Væg hylde

Brug et vaterpas til at tegne en lige linje, hvor du vil have din væg hylde skal. Vedhæft en bøjle i nærheden af enderne af linjen og i midten. For en længere hylde, underopdele de resterende rum og tilføje flere parentes, som bør være mindst hver 2 fod. Skær din hylde, som bør være omkring en fjerdedel bredere end armene på din valgte parentes. Passer til hylden og skru beslagene på plads.

Hjørnehylde

Brug et vaterpas til at tegne en 1 fod lange, lige linje, der går ind i et hjørne. Trække en anden 1 fod lange, lige linje til at tilslutte sig langs den tilstødende væg. Tillægge væggene langs hver linje 2-af-1/2-tommer træ understøtter. Skære en retvinklet trekantede hylde Hvis ben (de sider, der gør 90 graders vinkel) foranstaltning 1 fod. Trim benene efter behov hvis dine vægge ikke er sandt, derefter passer og skru hylden i understøtter.

Skab hylde

Ifølge Matthew Teague, et al., er de mest almindelige design for et skab hylde en enkelt hylde og pole. Fastgør 4 x 1 tommer træ understøtter indvendige sider og bag i skabet, så toppen af træet er 68 inches fra gulvet. Skrue en så bred som dit skab på de træ understøtter hylde. I centre for side klamper passe små plastik kopper kaldet rosetter for at holde din pole jernbane.

Svævende hylde

En svævende hylde er en med skjult understøtter. Disse er stærke stål stænger monteret på plader med skruehuller. Mejsel ud fordybningerne på bagkant af din hylde til samme størrelse som pladerne. Derefter huller bore størrelse og længde af stængerne i bagkant af hylden. Brug et vaterpas til at tegne en linje, hvor du vil hylde skal. Montere støtter på muren. Skubbe din hylde på stænger og ordne det på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com