Ideer til at gøre foråret Centerpieces

February 10

Fugle, sommerfugle og foråret haver kan alle nåde dit bord som centerpieces. Lave en simpel rede af robins, flyde en flok sommerfugle i et glaskrukke eller designe udarbejde blomsterbede fyldt med levende planter.

Fugl Centerpiece

At se den første robin er et sikkert tegn på forår. Laver en centerpiece featuring en rede fuld af lille robins, eller gøre det halvfulde og tilføje nogle smukke lille blå unhatched æg. Bruge en lille kvist eller rafia krans til reden og sæt den på en cirkel af pap eller en plade. Arrangere en silke blad krans omkring ydersiden af kransen. Spray nogle blå maltet mælk æg med lak at bevare dem, og tilføje købt baby fugle og moderen.

For en større centerpiece, surroundlyd reden med flere plader eller pap cirkler fyldt med silke blomster og blade.

Sommerfugl Centerpiece

Gøre en stor sommerfugl, bruge to hvid coated wire bøjler. Fjern krogen fra en bøjle og sæt den til side. Bøje den anden bøjle ind i en sommerfugl form, ved hjælp af punkterne som toppen af de store vinger og danner de mindre bunden vinger fra det lige stykke. Hvis du er usikker på formen, ser for enkel sommerfugl billeder online eller i malebøger. Brug tænger til at bøje wiren, hvis du finder det vanskeligt at form med hænderne. Fastgør den anden krog ved siden af den ene og rette dem til at ligne antenner.

Lim stof til sommerfugl billedet. For et luftigt udseende, skal du bruge lutter eller semi-gennemsigtig stof som satin, chiffon eller voile i pastelfarver. For en dramatisk effekt, bruge metallisk stof eller juvel-tonet satin i dækkende farver eller levende mønstre.

Skære lille sommerfugl billeder fra pap og dække dem med stof. Lim bunde af sommerfugle til tynde dyvel stænger af varierende højder, der har været malet for at matche stoffet. Arrangere de store og små sommerfugle i en klar vase, fyldt med glas kugler.

Foråret haven Centerpiece

Gøre en haven med blomsterbede, stier og en dam. Brug et lavvandet rektangulære papkasse og kortlægge din "haven" ved tegnefunktionerne på indersiden nederst. Fyld hver sektion efter din plan. Bruge ægte eller kunstige planter. For kunstige planter, skal du udfylde blomsterbede med dele af Styrofoam skåret til at passe. Indsæt individuelle blomst og grønne stængler, derefter udfylde hullerne mellem planter med knust marmor chips eller ært grus. For levende planter, bruge containere, der passer til dit design, eller design din have til at rumme din beholdere og fylde dem med pottemuld og vermiculite. Placere planter i containere og vand dem, være omhyggelig med ikke at kingsize fordi der er ingen dræning.

Gør stier mellem blomsterbede med knust marmor chips, ært grus, dekorative glas kugler eller fyrretræ bark mulch. Gøre en dam ved at fjerne et rundt spejl fra rammen og anvende en blå eller aqua glasur. Lad det tørre, derefter placere den i "haven" og dække dens kanter med potning jord eller en af pathway materialerne.

Hvis din centerpiece er små, male et hvidt stakit på ydersiden af kassen. For en stor centerpiece, købe haven hegn og lim den fast til siderne af kassen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com