Ideer til at gøre haven håndværk

January 1

Haven håndværk giver en enkel måde at ikke kun holde børnene optaget på en regnvejrsdag, men også tilføje nogle farverige elementer til din egen have. Uanset om du laver projekter for dig selv eller har planer om at give de færdige produkter væk som gaver, haven håndværk kan også vise sig funktionelle.

Mosaik have gryder

Gøre mosaik krukker til haven ved hjælp af glas eller keramiske fliser og lerkar. Børst nogen støv eller snavs fra gryder først. Derefter bryde fliser i mindre stykker ved at placere brikkerne i en pose og ramme dem med en hammer. Pels gryde med flise injektionsmørtel og tryk forsigtigt de ødelagte flise stykker i injektionsmørtel. Efterlad en lille mængde plads mellem fliser, at lade en lille mængde af injektionsmørtel Vis gennem. Når du færdig med at lægge tørrer fliser og injektionsmørtel frakke puljen med et lag af klare fugemasse.

Haven trædesten

Køb trædesten i neutrale farver, og dekorere med maling. Nogle håndværk butikker sælger kits der lader dig Bland og hæld din egen sten til haven. Tilføje dine egne designs til trædesten, skriver navnene på dine familiemedlemmer, inspirerende citater eller selv tegning billeder på stenene. Efter malingen tørrer, anvende et tyndt lag af vandtæt fugemasse, der holder malingen fra gnide eller bære off, når de placeres uden for.

Fugl foderautomater

Peanut butter, færdigpakkede fuglefoder og pinecones fra din værftet er alt hvad du behøver at gøre fugl foderautomater til gården. Sted jordnøddesmør i en mikrobølgeovn-safe skål og varme i 10 sekunder, eller indtil jordnøddesmør tynder ud. Binde et lille stykke af båndet til toppen af pinecone og dyppe i jordnøddesmør eller spredt jordnøddesmør på pinecone med en ske. Roll jordnøddesmør i birdseed eller fugl foder og lad sidde natten over så jordnøddesmør tørrer lidt og tykner op igen. Hænge de færdige fugl foderautomater i din have.

Vandkande maleri

Give en gammel metal vanding kan et nyt look med et frisk lag maling. Gnid vandkande med fine sandkorn sandpapir for at fjerne enhver rusten pletter eller skarpe kanter. Maling kan med et lag hvid maling. Tilføje dekorative elementer med en kontrastfarve nuance af maling og stencils, hvis du foretrækker. Brug vandtæt maling eller en beskyttende fugemasse til at holde malingen fra iført væk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com