Ideer til at hænge illustrationer

May 30

Ideer til at hænge illustrationer

Illustrationen er en populær form for home decor brugt til at fylde vægplads og accent et værelse. Der er mange muligheder at vælge fra, når du vælger grafik, fra at købe kunst fra butikker og kunsthandlere til oprettelse af illustrationen til at vise. Forskellige typer af rammer, hængende ideer og belysning kan bruges ved visning af illustrationen.

Arrangere grafik

Illustrationen kan arrangeres på forskellige måder. Du ønsker måske at centrere et enkelt stykke kunst på en væg for at bruge som en fokal stykke, eller du kan vælge at hænge en gruppe af illustrationen sammen for at skabe en interessant væg display. Gruppe viser, prøve at arrangere forskellige størrelser og udformninger af illustrationer. Mens gruppen skærme ser nice på værelse vægge, de også arbejde godt langs trappe waywalls og arrangeret på væg hylder.

Rammer

Rammer kan tilføje forskellige ser ud og føles den illustration, du planlægger at hænge. Vælg en ramme, der forbedrer den særlige kunstværk og det fungerer godt i rummet, det vil blive hængt i. Traditionelle, store-købte rammer kan bruges, eller du kan oprette rammer fra ikke-traditionelle elementer, som enke ruder og skodder. For vintage illustrationer, kan gamle rammer ofte købes i antikvitetsforretninger, og loppemarkeder.

Belysning

Du kan også overveje belysning mod den mur, du vil blive hængende illustrationen på. Naturligt lys kan være alt, hvad der er behov for eller ønskes for et bestemt stykke af illustrationer, eller du kan vælge at bruge kunstigt lys til at forbedre visningen. Kunsthistoriker Dr. Lori Verderame anbefaler brug af enten incandescents eller lav-watt halogen belysning, som de bringer ud kunst bedst med minimal til ingen skader på udskrifterne.

Kids illustrationer

Kids illustrationer kan tilføje en interessant kig til værelser mens vise dit barns mesterværker. Kids illustrationer kan indrammet eller hænge ved hjælp af klip, der er knyttet til en stang. En anden interessant idé til at hænge et barns illustrationer er at male en væg eller en sektion af en mur, med magnetisk maling og ved hjælp af magneter til visning af illustrationen. Dette gør det nemt at skifte ud illustrationen, som dit barn skaber nye stykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com