Ideer til at hænge lange stejle gardiner

October 17

Ideer til at hænge lange stejle gardiner

Uanset om dit vindue er store, små eller et sted i mellem, kan du bruge en lang, ren og skær gardin til at dække det og krydre rum. Selv om en lang, ren og skær gardin ikke vil hjælpe med at holde dit hus varme om vinteren, kan den bruges i et rum uden at se ud af sted. Tilføje lutter gardiner til en ellers mørk og tung område at skabe lethed i rummet, eller bland det med en tungere vindue behandling til at give rummet en blødere look.

Keep It Simple

Hvis du går efter enkle og lette, hænge længe, rene gardiner af sig selv på din windows. Gøre et kort vindue ser længere eller føje et strejf af elegance, placere gardinstænger lige ved siden af loftet eller hænge dem fra loftet for at skabe en lang, overlappende effekt. Denne lutter behandling tilføjer også en grand element til et værelse med højt til loftet. Til et mere traditionelt look, Placer stænger omkring 4 til 6 inches over vinduet.

Swag det

Hvis du har fået en ekstra lutter gardin eller to på side og du ikke ved hvad de skal gøre med det, genbruge gardinet og oprette en swag på toppen af dit vindue behandling. Den lette vægt af de fleste lange, stejle gardiner gør dem en fremragende mulighed for at skabe andre dele af dit vindue behandling. Sløjfe din lutter gardin omkring hele gardinstang til at oprette en fuld swag, eller brug det kun på den ene side af et vindue til at tegne øjet fra en ulige vinduesstørrelse eller en ufuldkommenhed.

Wire det op

For høje rum eller lange sæt af windows hvor hængende en gardinstang ville være upraktisk, wire op dit rene gardiner. Bruge fly kabel, Strammeskruer og wire rope clips til at køre et stykke af kabel i nærheden af loftet fra den ene side af rummet til den anden. Slip gardinet på kablet og Placer det på plads til slut udseendet. Denne metode til at hænge din rene gardiner kan også bruges til at hænge rene gardiner på tværs af et loft eller studio plads til at opdele området.

Tilføj detalje

Hvis du vil oprette et andet udseende end de typiske hængende gardin, Tilføj detalje. Sy knapper hver par inches langs toppen af din lutter gardin og gøre knaphuller på anden siden og knappen din gardin omkring stang i stedet for glider det på. Opret en linje af huller og langs toppen af gardinet tråd gardin til stangen, eller bruge sjovt tøj stifter for at skabe en snu udseende i et barns værelse eller legerum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com