Ideer til at hænge skaller på en væg

October 30

Ideer til at hænge skaller på en væg

Efter en tur til stranden eller en sommerferie, kan du finde dig selv med et stort antal souvenir skaller. Hvis du er en opkøber, kan du blot ønsker en måde at arrangere disse skaller omkring dit hus. I stedet for tucking skaller væk i en skuffe eller en vidjekurv, display skaller på dine vægge. Ideer til at hænge skaller på en væg Drej din samling til et samlingspunkt for rummet.

Shadowboxes

Besøg din lokale håndværk butik og købe et par shadowboxes for at vise din samling af skaller. Shadowboxes ligner billedrammer, bortset fra at boksene er lidt bredere. Klart glasfront giver et kig ind i din samling, mens bagsiden holder skaller fra falder ud. Arrangere skaller i boksene efter farve, form, størrelse eller type. Tilføj en håndfuld sand til at tjene som en base for skaller. Visning af shadowboxes på den ene væg i dit hus.

Display kasser

Shell samlere bruger typisk display kasser til at beskytte deres værdifulde skatte. Display kasser er lavet af plastik eller glas og funktion sort fløjl dækker på bunden. Kasserne er klar på alle sider undtagen i bunden, så du kan se skaller fra næsten alle vinkler. Søger mindre kasser og vise en enkelt shell i hver kasse. Tilføje en hængende væg hylde til en væg i dit hjem og line up bokse på hylden.

Hængende skaller

For en mere unik twist, display skaller i en hængende dannelse. Gøre dette projekt med knuste skaller eller skaller, der ikke er værdifuld, som du har brug at bore huller gennem øverst. Bore et lille hul gennem toppen af hver shell og streng skaller langs en snor eller et stykke af båndet. Binde en knude i materiale under hver shell, til at holde skallerne fra glide af. Hænge skaller rundt om toppen af rummet som en grænse, eller vise flere hængende stykker som et nyt kunstværk.

Overvejelser

Før visning af din skaller, rene hver enkelt omhyggeligt. Dette er især vigtigt, hvis du tog skaller selv, som lille væsner eller bugs kan leve indeni. Selv store-købte skaller kan have små stykker af sand eller snavs klamrer sig til overfladen, at forringer farve og stil af skallen. Vaske skaller i varmt, sæbevand vand og krat ned på indersiden og ydersiden med en gammel tandbørste eller en blød klud. Vende skallerne op og ned og lad tørre natten over.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com