Ideer til at hænge tørklæde vindue behandlinger

February 4

Ideer til at hænge tørklæde vindue behandlinger

Tørklæde vindue behandlinger kan straks blødgøre den øverste kant af gardiner og bringe en accent farve på væggen. Tilføje et tørklæde er et af de letteste former for behandlinger og det er svært må lave en fejl. Vælge et stof, der spiller godt sammen med din draperier og andre stof farvevalg på værelset og der er let og forhæng godt. Har sikkerhedsnåle og elastikker på hånden til at hjælpe med at sikre tørklæde, hvis det er lavet af et meget glat materiale.

Over stangen

Når du allerede har gardiner og en gardinstang, kan du let tilføje et tørklæde ved hjælp af den samme gardinstang. Tricket er at udvide gardinstang 4 inches beslag på hver side. Dette er fælles for de fleste forhæng, der er gratis glidende. En ring af draperier bør placeres uden for beslag til at forhindre drapere fra at blive trukket for langt til centrum. For at tilføje tørklæde, læg stoffet på et bord og lave en harmonika fold på langs. Løft stoffet på hver side af midten og Placer stoffet over ender af stangen. Fnug tørklæde for at korrigere drapere og hvordan enderne hænge.

Tieback indlæg

En almindelig måde at hænge vindue tørklæder, når der ingen gardinstang ved hjælp af lille størrelse slips-back indlæg. Disse er dekorative stillinger, der er monteret på væggen over vinduet. Tørklædet er pakket rundt om stolperne eller du kan samle tørklæde med bånd og tillægger en alligator klip og tillade cirkel del af klip til at hænge på stillingen. Denne type af små indlæg hængende system bruges ofte til usædvanligt formede vinduer, der er gotisk, krum eller afrundet på toppen. Stillingerne kan nemt følge form af vinduet, viser off de usædvanlig arkitektur.

Corbels

Corbels er traditionelt en hylde støtte. På et tidspunkt corbels blev populær som en del af vindue behandlinger, fordi de tilføjer en stærk arkitektonisk element til de øverste sider af vinduet. Ofte et stort hul er boret igennem siden af corbel, eller toppen af corbel vil have en fordybning, hvor en gardinstang kan støttes. Montere dæksten over og ved siden af vinduet, og skub tørklæde gennem hullerne. Swag midten af tørklæde i en flot Drapering i midten.

Skrue øjne

En billig måde at hænge tørklæde vindue behandlinger er ved hjælp af skrue øjne. Skru skruen øjet ind i siden af vinduet trim nær i øverste hjørne. Bruge beaded armbånd gennem skrue øjet til at tilføje nogle bling. Drapere tørklæde gennem armbåndene. Dette er en særlig smuk måde at hænge et tørklæde, når du har masser af ældre smykker, som du ikke bære længere. Perlerne kan være spændt sammen med tørklæde stof. Du kan tilslutte halskæder sammen eller enhver form for beaded smykker. Dette gør tørklædet glitter og glans når lyset rammer stoffet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com