Ideer til at klæde et vindue med Beaded gardiner

December 15

Beaded gardiner kommer i to store stilarter: en fuldt beaded gardin med tråde af perler fra et spor og en beaded kant gardin hvor perler bruges langs indersiden og nederste kanter til tilføje detail til tæppet. Beaded kantet gardiner var fælles for forhæng af den victorianske æra, og de er kommet tilbage som en ny trend. Længe beaded gardiner var fælles for Hippie-æra, og disse også er vendt tilbage i nye former og farver til moderne hjem.

Finurlig gardiner

Fuld længde beaded gardiner anvendes ikke til beskyttelse af personlige oplysninger, men at tilføje en smule farve og sjov måde til et vindue. Perlerne kan være lange rør, korte runder, crystal klippe eller endda fisk formet. Perlerne kan blandes i et optøjer af farver eller hele gardinet kan være én farve. Design af perlerne, størrelse og form og farve af perlerne, alle bidrage til hvordan tæppet virker med indretningen af rummet. En finurlig gardin tilføjer en legende touch og er ideel til et rum, som er munter og sjov.

Klassisk victoriansk

Klassisk victoriansk Perlebroderi bruger små perler i et lille udvalg af lignende farver som en slags fringe. Kanten af perlerne er ofte flosset med perler bruges til at fremhæve den kammusling, gør trim ser meget formelle og elegant. Denne type af beading er solgt af gården i bedre polstring og draperier stof butikker og er ofte ret dyrt. Beading er tilføjet langs indersiden og nederste kanter af draperier og undertiden på tiebacks samt.

Tekstur og farve

Perlerne kan også bruges til at oprette en fuldt beaded gardiner, der giver nogle personlige oplysninger og farve til vinduet uden at hæmme bevægelsen af luft ind i rummet. Denne stil af beaded drapere er mere formelle og ofte bruger perler for deres tekstur og farve. Du kan oprette striber eller andre figurer og mønstre inden for draperier ved din perle arrangement.

Hjemmelavet Beaded gardiner

Perlebesat gardiner er et godt projekt for børn. Køb en enkel beading spor, og Vis dine børn hvordan man bruger en perle, der passer ind i sporet som udgangspunktet for den beaded gardin. Vælg billig håndværk perler og en rulle af strengen. Hjælp dit barn til at se, hvordan de kan skabe interessante gardin design, og lad dem vælge de farver og typer af perler, de ønsker for gardiner i deres soveværelse, som vil hjælpe barnet til at føle, at hun har en reel input i hvordan hendes værelse ser ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com