Ideer til at omdanne et soveværelse til et skab

May 11

Ideer til at omdanne et soveværelse til et skab

Boligejere ofte begræde manglen skabsplads i deres hus og underholde dagdrømme af forøget oplagring og walk-in-garderobeskab. Hvis du har et ekstra soveværelse, der ikke bliver meget brug, kan du gøre denne drøm til virkelighed. Dreje et soveværelse i et skab er en ideel måde at tilføje en walk-in closet til dit hjem uden at køre op en enorm remodeling bill.

Overveje placering

Når du tænder en ekstra soveværelse i en walk-in closet, er nærhed til master soveværelse og bad afgørende. Hvis din ekstra soveværelse er på en anden etage eller placeret hele vejen ned i hallen, kan det ikke være den mest bekvemme løsning for et skab. Ideelt, den ekstra rum bør være placeret mellem soveværelse og bad så du kan nemt flytte frem og tilbage mellem rum, når du får klædt om morgenen. Hvis den ekstra soveværelse ligger ved siden af dit soveværelse, kan du selv tænke om installation af en dør mellem værelser giver lettere adgang.

Dække Windows

En ekstra soveværelse, som har mange vinduer er ikke den bedste mulighed for et skab fordi langvarig udsættelse for sollys kan fade dit tøj og kan forårsage plads til at overophede. Hvis du skal bruge en ekstra soveværelse, som har mange vinduer, dække dem for at blokere for solen. Give afkald på tynd, florlet gardiner, og vælge room-mørkere nuancer, der kan holde skabet cool og mørke for at beskytte dit tøj.

Omfatte indbyggede funktioner

Fordelen ved at bruge en ekstra soveværelse til at oprette et skab er, vil du sandsynligvis have masser af plads til opbevaring af tøj. I stedet for blot tilføje føje stænger eller rullende stativer til dit tøj, indbyggede frysere, skuffe enheder eller sko stativer til ekstra lagerplads. Glas-front kabinetter er en effektiv mulighed, fordi de tillader dig at se, hvad der er indeni som du forsøger at beslutte, hvad dupsko. Du kan endda tilføje et center ø med skuffer og hylder. Dens flade køkkenbordet kan også give en overflade for at folde Tøjvask eller boliger smykker kasser og opbevaringsbeholdere til mindre tilbehør.

Tilføje en forfængelighed

Boligejere nyde ofte tanken om en walk-in closet fordi ikke blot kan det give plads til masser af tøj opbevaring men også fordi det kan tjene som et påklædningsværelse. I en ombygget soveværelse closet, kan du have ekstra plads til at tilføje en forfængelighed, så du kan sætte på din makeup i pladsen. Som en tidligere soveværelse, vil skabet har stikkontakter, der kan også tillade dig at blæse tørre dit hår eller bruge andre opvarmet styling værktøjer. Denne type af installation kan være særligt nyttigt, hvis dit hjem har kun ét badeværelse og du skal få klar sammen med en partner eller værelseskammerat i morgen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com