Ideer til at omgøre en badeværelse

January 2

Ideer til at omgøre en badeværelse

Badeværelset er ofte det mindste område af huset i form af firkant længde, men vi bruger meget af vores tid der ruster sig til både starter og slutter dagen. Det er ikke underligt, at ved siden af køkkener, badeværelser modtage det næste højeste beløb af et remodeling budget. Gennemføre nogle budget-friendly ideer til at omgøre en badeværelse kan resultere i en remodel, som er både æstetisk tiltalende og funktionel.

Opdatere med maling

Paint er en af de mest billig teknikker, som kan puste nyt liv i et badeværelse. Med en bred vifte af farver og overflader at vælge imellem, kan maling genoplive pladsen uden at sprænge banken. Bruge maling til at opfriske kedelig vægfarve eller ændre udseendet af slidte kabinet og andre træ overflader i hele badeværelset. Look for specialiserede badeværelse maling, at modstå fugt ved at hæmme væksten i mug og meldug. Halvblank maling er fantastisk til badeværelser og ren lettere end flad eller æggeskal finish. Der er også flere maling på markedet designet omfarve keramiske inventar som badekar, toiletter, håndvaske og flise. Disse specialiserede maling kommer som spray-on keramiske maling eller børste-on epoxy-baserede malinger. Hvis du er tilfreds med den aktuelle farve af inventar i dit badekar, men inventar, sig kan ikke være i den bedste tilstand, overveje at købe reglazing kits til at fjerne scuffmarks eller chips.

Små rettelser

Hvis tanken om at redoing hele badeværelset er et større projekt end du ønsker, du foretager, kan du overveje at skifte ud nogle små elementer i badeværelset til at gøre en stor indvirkning. Armaturer Kampprogram og hardware kan kigge dateret efter et stykke tid. At bringe i nogle nye designs og stilarter kan gøre badeværelset til en ny retning. Overveje at tage ud alle dine nuværende badeværelse indretning og erstatte dem med nye elementer, eller bruge elementer fra rundt omkring i huset. Overveje at opdatere nogle hylder eller lagerbeholdere med en faux maling teknik til et nyt look. Nogle af de mere funktionelle inventar som toiletter er værd udskiftning hvis din nuværende model ikke er effektive. Ligeledes energieffektive opdateringer som nyere armaturer kan ikke kun puste nyt liv i badeværelset, men kan spare dig penge i det lange løb. Opdatering af belysning kan give dit badeværelse et åbent, moderne føler.

Pladsbesparende ideer

Hvis dit badeværelse er lille eller ubelejligt lagde ud, kan en del af din redo design involverer måder at øge din ledig plads. Hvis badeværelsesdøren åbnes ind i lokalet og er svært at navigere, overveje at skifte hængsler for at gøre døren åben til ydersiden af badeværelset. Hvis dit budget tillader det, kan du overveje at installere lomme døre, at glide ind i væggen, at fjerne besværlige døren problemet alle sammen. Du kan øge lagerplads i kabinetter, købe billig wire tier reoler, der giver ekstra hylder. Du kan også installere en roterende hylde for at gøre nogle produkter lettere adgang under skabene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com