Ideer til at opdatere en Ranch stil hjem

May 17

Boligejere vælger at opdatere deres hjem både der passer til deres egne behov og ønsker og også for at tiltrække potentielle købere. Der er forskellige opdatering ideer til forskellige hus stilarter, og ejere af ranch stil hjem kan finde mange idéer til ajourføring og remodellering deres hjem.

Gå store

Hvis du er remodeling helt og ønsker at tilføje værelser eller gøre værelser større, Husk på at den ranch stil hjem er defineret ved at være lange og smalle. Ofte, kan tilføje værelser eller en anden historie fuldstændig ændre typografien i hjemmet. For at holde den ranch stil hjem, er det vigtigt at bygge i længden i stedet bredde. Anden historier kan føjes til ranch stil hjem så godt. Mange mennesker der konverterer deres one-historie ranches i to-etagers huse bruger mursten som det ydre dække af bunden halvdelen og vinyl på den øverste del.

Åbne op

Mange husejere opdatere deres ranch stil hjem ved at gøre dem til at føle mere åben og større på indersiden. Tilføje windows at lade mere lys er en måde at opdatere en ranch stil hjem. Vinduer placeret højt på vægge gør værelserne synes større. At fjerne loftet plads og med højere lofter med dekorative bjælker vil opdatere udseendet af en ranch stil hjem og gøre værelserne ser større.

Maling Job

Mange ranch stil hjem har en åben grundplan, og så give huset en ny maling job er en meget billig måde at opdatere dit hjems look. Vælge farver, der flyder godt fra et rum til næste. Lys-farvede maling vil synes at åbne op i rummet og gøre det større.

Rustik

For et rustikt udseende, dækker gamle sheetrock vægge med træ plader og konvertere indersiden af ranchen hjem til at se som en hytte. Dekorere med sydvestlige kunst at gøre dit hjem føler ligesom en faktiske ranch.

Landskabspleje

Opdatere udseendet af en ranch stil hjem ved malerarbejde eksteriør og landskabspleje værftet. Tilføje skodder til vinduer og måske et hegn i forhaven. Sætte i nogle blomsterbede og mursten eller sten fortove opdatere Husets udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com