Ideer til at organisere en sød land soveværelse

June 14

Ideer til at organisere en sød land soveværelse

Et land-inspirerede motiv er en charmerende og stilfulde valg for ethvert soveværelse. Dette afslappede og hyggelige stil er så indbydende som det er charmerende. For at holde rummet fra følelse, rodet og rodet, prioritere organisation som du design i rummet. Organisationen har ikke betyde plast lagerbeholdere eller office-stil arkivskabe. Faktisk kan de organisatoriske elementer du bruger afspejler den søde landstil i rummet.

Kommoder og klædeskabe

Kommoder og klædeskabe er almindeligt forekommende i soveværelser til at opbevare tøj og tilbehør, men de kan også bruges til at organisere andre elementer såsom smykker, papirer, film og håndværk supplies. Vælg stykker, der har en rustik kvalitet. For eksempel, kan et træ kommode med et par skrammer Se charmerende i dette rum men samtidig give nyttige skuffer til opbevaring.

Vintage fund

Når det kommer til stilfulde og nyttig organisation, det betaler sig at tænke uden for boksen. Gennemsøge lokale loppemarkeder og Genbrugsbutikker for one-of-a-kind stykker, der kan forbedre dit land motiv samtidig nyttigt opbevaring. For eksempel, kan en gammel kuffert placeret ved foden af sengen bruges til at gemme håndværk supplies. Et loppemarked vase kan holde loose change. Selv en antik dukkehus kan monteres på væggen, og de forskellige værelser kan blive opbevaring cubbies.

Materialer

Hvis du er på udkig efter mere konventionelle storage udstyr, såsom placeringer og bokse, kan du stadig har dit land look. Overvej at bruge træ placeringer og vidjer kurve. Sætte opbevaring kurve på din bogreol eller hænge dem på væggen.

Reoler

God reoler kan altid være en organisatorisk værktøj. At matche landstil, bruge almindelige boks hylder i lyse eller bejdset træ. White virker så godt. Montere disse boks hylder på væggen i interessante grupperinger. Eller i stedet for traditionel boks hylder, montere gamle mælk eller frugt kasser på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com