Ideer til at organisere en Walk-In Closet

May 23

Ideer til at organisere en Walk-In Closet

Organisere en walk-in closet kan være et mareridt. Der er mange ideer til at tjene Skab mere brugervenlige og lettere tilgængelige elementer. Nogle ting at overveje, når organisering er opbevaring af smykker, sko hylder, reoler eller sengebåse, indbygget skuffer, roll-out pant stativer og kammertjener polakker, fold-out strygebræt, ø med snavsede klude hæmme og binde eller bælte stativer. Skab arrangørerne kan være træ, ledning, laminat eller endog metal og kan købes i de fleste hjem forbedring butikker. Der er også mange virksomheder, der specialiserer sig i rummet organisere du behov for assistance.

Opbevaringskasser

Opbevaringskasser kommer i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Du kan også gøre nogle ved at købe pap fil kasser fra et kontor forsyning butik og dekorere dem. Opbevaringskasser kan bruges langs den øverste hylde i skabet eller stablet på gulvet, gemme noget fra tasker, huer, trøjer, sæsonvarer, endda vigtige papirer eller fotos. Kasserne kan være mærket med hensyn til indholdet, for nem adgang.

Hængende barer og skuffer

Når organisere et skab, er hængende barer holdning vigtig. Tøj skal hænges efter kategori, hvilket betyder kjoler sammen, bukser sammen, osv. Skabet skal være designet med hængende stænger til at rumme lang elementer, så dobbelt barer, ene over den anden, til kortere elementer som bukser på den nederste bjælke og skjorter på den øverste bjælke. Et sæt af skuffer kan også placeres under en hængende bar for foldede varerne. Hvis den walk-in closet er bred nok, en kommode med et sæde gør et godt valg. En beskidt tøj hæmmer kan også installeres på øen.

Sko opbevaring

Sko opbevaring er altid et problemområde. Der er flere valgmuligheder for sko opbevaring. Der er sko hylder eller sko riste der sidder på en drejning til at holde sko fra at falde på gulvet. Der er også sko sengebåse, som er Smørrebrød, opdelt bokse, stor nok for et par sko til at passe i hver sektion. Organisere sko efter type som hæle, sandaler, atletisk, etc. for nem placering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com