Ideer til at organisere Kids værelser

October 20

Ideer til at organisere Kids værelser

Kids akkumulere så mange ting i en kort tid og ofte de ønsker ikke at skille sig af med noget af den. Organisationen er nøglen til at holde dit barns værelse rent og samtidig ikke have at tvinge dem til at skille sig af med deres elskede ting. Før du begynder organisation processen, komme ned på samme niveau som dit barn til at se tingene fra deres perspektiv. Når du har en forståelse af deres perspektiv, vil organisere ideer bugne.

Hemmelige opbevaring

Tilføje et hovedgærde med hylder og cubbyholes og bruge pladsen til lagring af godnatlæsning bøger og andre elementer, der er tæt på dit barns hjerte. Denne type af opbevaring holder de udstoppede dyr og bøger ud af sengen og gulv. Under-seng placeringer kan gemme puslespil og brætspil, at holde alle brikkerne sammen endnu skjult under sengen, at skabe mere plads i rummet.

Opslagstavlen

Hænge et stykke af opslagstavlen på en væg i dit barns værelse eller på indersiden af et skab. Dette er en fantastisk måde for teenagere til at kunne vise deres foretrukne magasin udklip, koncert stubbe, og sjove billeder af venner og familie. Opslagstavlen hjælper med at holde clutter fra et skrivebord eller på gulvet.

Kroge og placeringer

Kroge monteret på bagsiden af i soveværelset døren eller inde i et skab dør skabe et sted for jakker og tasker til at hænge i stedet for likvidation på gulvet eller sengen. Farverige lagerbeholdere placeret inde i et skab er gode til opbevaring af sko.

Hung Netting

Netting dvs hang med kroge på væggen kan gemme elementer såsom udstoppede dyr og dukker eller andet blødt legetøj. Sørg for at hænge netting lavt nok for dit barn at nå men høj nok til at holde værelsesprisen ser rene og organiserede.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com