Ideer til at redesigne gamle blomsterbede

December 22

Ideer til at redesigne gamle blomsterbede

Over tid, vil en haven seng lavet af træ begynde at rådne. Mursten, cement og plast senge begynder at smuldre eller knæk. Disse strukturer er ikke helt tabt; bruge dele af de gamle senge for at gøre nye. Hvis du ikke ændre jorden med ny jord og kompost, der hvert år, vil det blive berørt så godt. På dette tidspunkt, vil du nødt til at bygge sundere jord.

Rydde området

Før starten, fjerne planter, som du vil beholde. Fjerne bed strukturer næste, og alle over-jordoverfladen jord og uønskede planter. Placer planten elementer i en kompost bin eller bunke.

At tage ting fra hinanden

Skille ad træseng strukturer omhyggeligt så du kan genbruge negle og reddes træ. Så off rådne områder. Udtaget intakte mursten og cement blokke til nyorientering, og enhver plast struktur strøelse, der er reddes. Genbrug eller Afskaf brudt mursten og andet affald.

Genbrug af materialer

Brug bjærget elementer fra de gamle senge til at oprette nye senge; af regenereret træ vil gøre mindre senge, og gemte mursten eller cement blokke fra flere senge kan kombineres for at oprette en eller flere nye senge. Genbruge sidesten plast stykker ved at gøre en mindre højbed med dem, eller bruge som kant langs opredning i jorden. Gem negle når du skille er de træsenge genbruge dem når du laver nye.

Nye materialer

Bringe i nye materialer, når du ønsker at gøre større senge. Bruge de nye materialer alene eller sammen med de gamle materialer. Kigge efter kilder af ubehandlet træ, der er bedst til træsenge, samt mursten og cementblokke. Køb hvad du er ude af stand til at finde andre steder.

Indarbejde i jorden blomsterbede i din landskabsarkitektoniske. Brug en gammel vogn hjul til at gøre en stor struktur for en af disse. (Reference 3) Sætte det hvor ønsket før grave i jorden.

Jord og planter

Grave jorden hvor sengene vil gå til en dybde af 1 fod. Dække området med 2 inches af kompost og arbejde det ind i jorden godt. Placere planter ind i jorden senge på dette punkt. Placer hævet blomsterbede over områderne arbejdede, og fylde dem med en blanding af halvt jord og halv kompost. Plante blomster du gemte, derefter tilføje nogen nye beplantninger til sengen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com