Ideer til at Remodel et lille badeværelse

October 25

Ideer til at Remodel et lille badeværelse

Mens de vigtigste design overvejelser i et badeværelse er funktionalitet, æstetik er også vigtige, og der er enkle og effektive måder at gøre dramatiske opgraderinger til et badeværelse appel uden at ændre badekar eller bruser. Væg- og gulvbelægninger og elektriske armaturer er alle eksempler på funktioner, som du kan ændre samtidig holde nedrivning til et minimum og resterende i et budget. Ved udskiftning af VVS-installationer, holde vand bevarelse og effektivitet som prioriteter.

Badeværelse Gulvbelægning

Du kan gøre en dramatisk ændring til et lille badeværelse med tilføjelsen af en ny gulvbelægning. Hvis det eksisterende gulv er i nogenlunde god form og tør, kan du installere et nyt laminat gulv direkte oven på det uden behov for dens fjernelse. Laminat træ mønstre kan blande med badeværelse domineret af træværk, mens en flise mønster kan passe med fliser eller malede vægge. Vinylgulve er også velegnet til badeværelset, og et væld af mønstre er tilgængelige, men installationen vil sandsynligvis kræve fjernelse af den gamle gulvbelægning og forberedelse af undergulvet.

Vægge

Fliser gør de bedste badeværelse vægge, men installation af dem kan være besværlige og dyre. Overveje alternativer, som vinyl-belagt tapet eller maling hvis du er på et budget, eller kombinere materialer af fliser og bruser stall og hjælp en anden dækker resten af væggene. Du kan oprette en interessant effekt af flisebelægning nederste halvdel af væggene og brug af maling eller papir til toppen, svarende til wainscoting. Hvis du beslutter at male, bruge en glans eller semi-gloss produkt, helst olie-baserede. Maling med en glans er lettere at rengøre og er mere resistente over for meldug.

VVS-installationer

Hvis dine planer omfatter flytning VVS, vil du blive begrænset til den oprindelige placering af de vigtigste inventar, som vasken, Badekar, bruser og toilet. Dette betyder ikke, du ikke kan erstatte dem, dog. Installation af et nyt badekar eller brusebad er en formidabel job, men udskiftning af vask skab og toilet er forholdsvis let, der kan gøre en dramatisk forskel. Vandhaner er også let at udskifte, og købe et matchende sæt til vasken, karbad og brusebad vil give badeværelset en fornemmelse af integration. Glem ikke at opdatere P-fælder og forsyne slanger omkring inventar du erstatte.

Elektriske armaturer

Remodeling badeværelset giver dig en chance for at opdatere belysningen, og selv hvis du ikke gør noget andet, skiftende belysning i badeværelset meget kan ændre atmosfæren. Uanset om du beslutter dig på forsænket eller spore belysning, vægarmaturer eller en central globe, skal badeværelse lamper være vandtætte og jordet. En remodel giver dig også mulighed for at opdatere forretninger eller til at tilføje et eller to mere. Selvom de er kræves kun omkring vasken område, er det en god ide at installere jorden skyld afbryde (GFI) forretninger i hele badeværelset. Erstatte alle elektriske dækplader med nye for et sidste touch.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com