Ideer til at renovere et badeværelse

December 8

Ideer til at renovere et badeværelse

På grund af sin tunge brug og næsten konstant udsat for fugt gå dit badeværelse og inventar inde det igennem en masse slid og ælde, som kan lave badeværelset ser lurvet og udslidte og potentielt forårsager problemer med vandskader fra utætte inventar. En veludført badeværelse Renovering kan ikke kun give dig med en frisk, nyt badeværelse, men det kan også bidrage til at øge værdien af dit hjem. Renoveringen kan blive brudt ned i flere sektioner, og mens du tænke på ideer til hver del af renoveringen, sikre, at de skal arbejde sammen.

Belysning

Lys spiller en vigtig rolle i dit badeværelse Renovering og er i høj grad påvirket af placering af badeværelset. Hvis du har en indvendig badeværelse, vil du stole på elektrisk belysning. For et badeværelse, placeret langs en ydervæg, kan du bruge en kombination af elektrisk belysning og naturlige belysning fra et vindue. Når du vælger de nye lamper, se, at de passer ind i den overordnede indretning af badeværelset. Indretningen påvirker også, hvilken type belysning du vil bruge. Hvis badeværelset har en varm og indbydende indretning, passer blødere belysning bedre end den barske glød fluorescerende belysning. Ved hjælp af LED-lys kan spare dig endnu flere penge på energiomkostninger end sparepærer.

Kampprogram

Du vælger nyt sanitet, er som en vask, toilet og badekar, en anden stor del af renoveringsprocessen. Tage hensyn, der skal bruge badeværelset samt størrelsen af badeværelset. Hvis plads tillader, kan hans-og-hendes dræn være ideel for en mester bad mens badekar er en nødvendighed for en børn badeværelse--selvom du installerer et brusebad armaturet med karbad kan forhindre hovedpine nede ad vejen, når dine børn er gamle nok til at begynde at tage brusebad. De fleste steder skal du installere low-flow toiletter for at spare på vandet. En anden mulighed er en dobbelt-skyls toilet, som har to knapper på det: en lav-flush indstilling for flydende affald og en højere flush indstilling for fast affald.

Decor

Indretningen er den grundlæggende idé omkring hvilke designet af renovering løber. Til badeværelset for at se sit bedste, skal alle elementerne af renovering - belysning, bemaling, gulvbelægning og inventar - arbejde sammen. Når du vælger den overordnede indretning, bør den altoverskyggende faktor i forbindelse med den tilsigtede bruger af badeværelset. Du kan dekorere et badeværelse for unge børn i lyse farver, mens et badeværelse design for ældre børn bør tage deres køn i betragtning. Hvis det er mester bad, der er ved at blive renoveret, vælge et design, både du og din ægtefælle er tilfreds med. Du bliver nødt til at leve med din renoveret badeværelse i år, så du ønsker at gøre det rigtigt.

Gulvet

Gulv i badeværelset har til at passe to formål: det skal passe ind i den overordnede indretning mens du står op til slid, det vil udholde. Badeværelser indarbejde ofte flise design fordi det er slidstærk, modstandsdygtig over for fugt og forholdsvis let at rengøre. Det er oftest findes inde i et badeværelse eller brusebad stall eller dækker en del af væggene, men du kan også bruge det på gulvet. Sten, marmor eller skifer, er en high-end indstilling, og nogle af badeværelserne ansætte hårdttræ gulvbelægning, selvom det måske virker bedst i en halv-bad fordi der ikke er så meget fugt som et komplet badeværelse. Undgå at installere gulvtæpper i badeværelset (andre end en kaste tæppe) på grund af fugt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com