Ideer til at sætte et bord foran et stort vindue

June 7

At sætte et bord foran et stort vindue vil henlede opmærksomheden på det. Arrangere og dekorere tabellen med formålet. Placere tabellen midt i det store vindue, hvis du vil have folk til at se det som er kernen i layoutet. Placer det til den ene side af vinduet eller den anden, hvis du ønsker at supplere vinduet. Hvis du vælger at placere afgør hvilken type af dekorationer det bør have.

I midten

Hvis du placere tabellen direkte i midten af et stort vindue, vil det være det første sted øjet ser. Det skal have formål og retning. Dekorere det som en centerpiece eller omdrejningspunkt. Brug store blomster eller andre arrangementer i midten af bordet med accenter placeret omkring den. For eksempel, tage de primære farver af arrangementet og bruge en runner eller glas kugler i en lignende farve omkring kernen. Du kan også bruge en stor stand-up foto af betydning i et stort, karakteristiske ramme.

Afsted til siden

Placere en tabel ud til den ene side af et stort vindue vil give et andet formål for tabellen i overordnede layout af rummet. Det kan være optaget med mere aktivitet. Du kan placere et par mindre fotorammer, en buket blomster og en stor gammel bog som et sæt. Du kan bruge enhver nips, at du foretrækker at placere på bordet. Krukker af slik, dekorative kugler eller fotoalbum er andre elementer, der er almindeligt anvendt på en tabel, der er placeret ud for siden af et stort vindue.

Årstidens tabel

Et bord foran et stort vindue kan også tjene som en eneste ændring tabel. Ændre dens dekorationer under forskellige årstider og helligdage hele året. Anvende efteråret dekorationer, jul indretning og andre sæsonbestemte temaer. Hvis vinduet er på forsiden af dit hus, vil mennesker se indholdet af tabellen fra din forhave. Du ønsker at se, hvad tabellen ser ud til dem, der søger så godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com