Ideer til at sætte et fladskærms TV på en væg

April 21

Ideer til at sætte et fladskærms TV på en væg

Fordi fladskærms-tv'er er tynd og let, kan du hænge dem som et kunstværk. Nogle boligejere gerne vise deres moderne stil, at lade tv bliver det vigtigste element i en socialiserende rum. Andre foretrækker at skjule det væk når det ikke er i brug. Når det besluttes, hvordan du vil dekorere et værelse, først vælge om du vil indslag på TV, eller skjule det.

Illustrationer

Hænge et fladskærms TV på væggen som indrammet kunst. I stedet for at skjule et TV i et skab eller omgive det med en fuld underholdningssystem, overveje at placere tv'et på væggen alene, som et enkelt maleri. Nogle virksomheder tilbyder dvd'er eller pauseskærme, der vil vise kunst mesterværker eller smukke fotografier på skærmen når tv'et ikke er i brug. Andre tilbyder covers, der skjuler TV bag kunst. Når du installerer TV'et, Placer den på en komfortabel visning højde og afstand, således at siddende seere ikke vil have at belaste deres halse eller øjne. Du kan placere tv'et på en væg, der er prunkløst med andre illustrationer eller udstyr, at bringe fuld opmærksomhed på skærmen. Eller du kan hænge tv'et blandt en gruppe af hængende malerier, så fjernsyn smelter sammen med de andre.

Over en pejs

Mange mennesker hænger deres fladskærms-tv på væggen over pejs, trods nogle ulemper til sådan et design. Hvis du vil oprette en helt moderne look, kan du remodel din pejs Arne og mantel at omfavne en moderne, fladskærms TV. For eksempel kan du renovere mantel med nødlidende træ eller en farvet træ pletten. Oprette en indsatser for tv over pejsen at skjule TV'ets ledninger og kabler. Til visning af komfort, tilt tv frem for at skabe en behagelig betragtningsvinkel. Pejs tilgang kombinerer mantel, pejs og TV til at danne en samlet underholdningscenter. Sørg for, at før du investerer i derved at varmen stiger fra pejsen kan ikke skade TV eller andre komponenter.

Som et spejl

Hvis du tørster et fladskærms-TV, men ønsker ikke at vise det frem på alle, vælge en, der fordobler som et spejl, hængende på væggen, når det ikke er i brug. Nogle stilarter fortsætte med at spille musik, når TV'et er slukket. Dette design valg kan være ideel for dem, der ønsker moderne apparater, men ønsker ikke at distrahere alt for meget opmærksomhed fra resten af rummet. To tv-producenter, SEURA og Samsung, tilbyder disse "forsvinde" fjernsyn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com