Ideer til at tjene vimpler

March 29

Ideer til at tjene vimpler

Børn kan blive sportsfans i en tidlig alder. Når de bliver fan af et bestemt team, de kan lide at sætte op billeder, souvenirs og vimpler vedrørende deres favorit hold hele deres værelse. Vimpler er sjove at samle, og de er også nemme at lave. Dit barn kan gøre nogle vimpler af hans egen og sætte dem på hans værelse.

Erindringsmønter vimpel

Du måske har samlet op et team vimpel, når du var heldig nok til at tage din ung at et spil. Lang trekantet-formet vimpel er en nem form at efterligne hvis du får nogle bulk stof og har en skarp saks. Har dit barn skære (eller skære det til ham) i den traditionelle lange trekantet form af vimpel. Have ham gøre sin egen erindringsmønter vimpel af spillet du var på. Sætte datoen, de to hold konkurrerer og den endelige score på det og bruge en permanent blæk markør for at gøre det. Skære et billede fra et magasin eller printe en ud fra en online site og indsætte det på din vimpel og sætte det i stuen med push-pins.

Afspiller vimpler

Unge sports fans ofte komme ind i sport ved at udvikle en affinitet for en yndlingsspiller. Hvis du voksede op i Chicago i begyndelsen af 1990 ' erne, var det sandsynligvis Michael Jordan. For et barn vokser op i New York i slutningen af 1990 ' erne og gennem 2000-2010, kunne det være Derek Jeter. Los Angeles sportsfans kan have forgudede Magic Johnson i 1980 ' erne. Gøre din egen vimpler af dine yndlingsspillere. Find et fantastisk billede af din yndlingsspiller og nedskrive sine oplysninger, herunder hans team, pladevat eller score gennemsnit, fødselsdato og college. Har din unge fan gå online for at søge efter oplysninger på hans foretrukne afspiller.

College vimpler

Hvis din ung er en college football eller college basketball fan, han måske ønsker at gøre en vimpel af sit foretrukne college hold. For eksempel, hvis din ung er det nordvestlige fan, give ham nogle lilla markører til at gøre en vildkat vimpel, da holdets farver er lilla og hvide. Omfatte skolens navn og sin post fra sin seneste sæson og dens cheftræner. De kan gøre en ny vimpel ved afslutningen af hver sæson.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com