Ideer til at udskifte trappe gelænder

July 28

Ideer til at udskifte trappe gelænder

Trappe gelænder kan være dekorative samt funktionelle. Hvis du overvejer at erstatte din nuværende rækværk, overveje at vælge en stil, der supplerer resten af din plads samt giver en robust, komfortabelt greb for folk gå op og ned.

Smedejern

Mens de fleste mennesker tænker måske på smedejern som en udendørs materiale, kan du lige så nemt bruge det til indendørs trappe gelænder. Ifølge Remodeling Center, hvis du vil oprette en klassisk, europæisk atmosfære for dine trapper og omgivende rum, prøve at bruge smedejernsrækværk med subtile guld og sølv maling finish. Du kan også bruge smedejernsrækværk med meget indviklede buer, spiraler og mange andre former og mønstre.

Bestyrelsen og lægte

Bestyrelsen og batten gelænder stil består af en bred, tykke, robuste bord, der suspenderer på tværs af flere, meget smallere strimler af træ indlæg, kendt som strøer. Den skrånende øverste bord vil ofte ende i bunden af en trappe ved mødet med en lodret bestyrelse af omtrent samme størrelse. Bestyrelsen og batten stil stammer fra bondegård arkitektur og dermed fungerer godt med land temaer.

Herunder kurver

Mens rækværk på en typisk trappe — undtagen sorten spiral — er generelt lineære karakter og udlede deres form fra formen af den plads, de er i, kan du smide ud konventionen ved at indarbejde en buet gelænder. Ifølge Home udsmykning anmeldelser, vil udskiftning en kantede gelænder med en blidt buet gøre dit værelse synes blødere og give det et mere naturligt udseende.

Moderne

Hvis din smag er mere på den moderne ende af spektret, derefter overveje at udskifte dine nuværende trappe gelænder med et glas og rustfrit stål gelænder. Fælles moderne design har en rustfrit stål bar eller rør, der tjener som hånd greb, og en stor del af glas under det, der svarer til hældningen på trappen og loftet.

Tilføje en fokal indlæg

I stedet for at holde proportionerne af din trappe gelænder den samme i hele deres design, prøv at indarbejde en store, lodrette post nederst i dine trapper, der vil skille sig ud fra andre stillinger på grund af sin størrelse og æstetiske værdi. For eksempel, du kunne have et træ indlæg hugget ind i en menneskelig form eller en anden figur, eller du kunne bruge en bronzestatue som din fokale indlæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com