Ideer til at udvide dit hus

May 11

Ideer til at udvide dit hus

Hvis du er heldig at have plads til at vokse dit hus, er der alle mulige vidunderlige måder at udvide den. Du kan gå opad, tilføje flere historier, eller gå udad, tilføje værelser på det overordnede niveau. Tænk over hvad du ville ønske du havde mere plads at gøre. Tænk på de ting, din partner eller børn kunne gøre med mere plads. Et hjem udvidelse kunne være bare recept at udvide personlige mål og muligheder.

Gæst kvartaler

Bor i en populær by og har den type af personlighed, at folk kan lide at være omkring ofte fører til at have hyppige hus gæster. Hvis dit hjem er beliggende på en stor masse, kan du udvide hjem og skabe gæst kvartaler. Udvidelsen kan knyttes til den eksisterende struktur, eller du kan oprette en forbindende korridor og dekorere det som en lang havestue. Design gæst kvartaler som en suite med et soveværelse, opholdsområde og lille spiseplads. Tilføje et badeværelse og endda et lille, studie-stil tekøkken med to kogeplader top og lille køleskab. Hvis du har børn i college, gæst kvartaler kan blive deres logi plads, når de kommer hjem til ferie og om sommeren.

Studio

Hvis lugten af frisk, oliebaseret maling på lærred eller træ spåner fra en rundsav der ringer til dig, vil et studio gøre et fint supplement til dit hjem. Du kan endelig udforske din kunstneriske side og har en privat studio til at oprette et mesterværk. Dem, der arbejder med træ kan have plads til at oprette udstyr til at vise deres kunst træforarbejdende og møbelkunst, eller til at skabe værker med metal. Da de primære behov er plads, vil omkostningerne være lavere; et badeværelse, VVS og varme vil være de største udgifter. Studiet kunne være et fælles rum for partnere, så hver kan udforske og udvikle deres kreative gaver og talenter. Hvis der er en aspirerende musiker i huset, kan du designe en udvidelse som et lydstudie.

Mand Cave

Kombinere et fladskærms tv, pokerbord, køleskab, bar, kegerator, billardbord og en lædersofa, og hvad vil du have? En mand cave. Hvilken mand ville sige ja til der. Hvis han er allerede i hjem forbedring, det hjælper virkelig til at sænke ekspansion omkostninger. Lad ham hans ærmerne op og viser off hans værk at barbere udgifterne til maleri, gulvbelægning og hænge drywall. Postconstruction, de store udgifter vil involvere menneskets bedste rettighedsbegrebet ven: elektronik.

Exercise Room og Spa

Forestil dig kommer hjem efter timer i trafikken og en hård dag på arbejdet, men der er et smil på dit ansigt. Hvorfor? Fordi du ved, at din egen private at-home spa og motion værelse venter dig. Omfatte en Jacuzzi med flere dyser for at få fat i hver krampe og strammet muskel og glat dem væk. Gøre rummet minimalistisk i design, med slanke, glatte linjer, og blottet for overdreven udsmykning. Bruge rene og lyse farver, i fløde, salvie og bleg blå nuancer. Placere et glas-lukket brusekabine stall stor nok til to. Installere dual overhead bruser jets og side jetfly på de tre vægge overfor glasdøren. Designe en veludstyret træningslokale med en motionscykel, vægte og løbebånd. Tæppe på gulvet og omfatter en spejlet vægsektion. Montere et fladskærms tv på væggen for at holde dig underholdt. En at-home træningslokale og spa vil betale sig i fordele for dit sind, krop og sjæl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com