Ideer til at udvide Ranch stil hjem

July 13

Ideer til at udvide Ranch stil hjem

Hvis din ranch stil hjem synes lidt kort på plads, skal du udvide den. Ranch-stil huse, er simpel, en-historie hjem, egner sig godt til næsten enhver form for ekspansion. Husk, når du planlægger at holde husets udvendige udseende i tankerne. Tilføje for meget plads i én retning på en en-historie hjem kan gøre husets udvendige udseende ulige og ulige.

Tilføje et våbenhus

Hvis du leder efter en måde at udvide din udendørs rum, tilføje en veranda på forsiden eller bagsiden af din ranch stil hjem. Du kan tilføje en veranda, der strækker sig hele længden af huset, eller du kan holde den lille. Center veranda omkring døren for en symmetrisk look, eller oprette en veranda med en sti ned til en nærliggende indkørsel.

Opbygge en anden historie

For en stor ekspansion inde, tilføje en anden historie. Du kan tilføje en anden historie på toppen af din eksisterende hus, undertiden med lidt ekstra støtte, afhængigt af den måde dit hus blev bygget. Bruge den ekstra plads til at gøre flere soveværelser, tilføje lagerplads eller oprette håndværk værelse eller bibliotek du altid har ønsket. For at tilføje udvendige og indvendige rum, skære ned på indvendige rum og tilføje en balkon til din anden historie ud.

Udvid et værelse

Hvis du kun har brug at udvide en smule, udvide et enkeltværelse. Slå et lille køkken til en stor en, eller Opret en spisestue, der serverer double-duty med plads til et spisebord og en morgenmad krog. Gøre din lille badeværelse til en deluxe model, eller udvide din stue for at skabe et rum, dine venner vil misunde. En lille, enkelt-værelse ekspansion vil typisk kun påvirker husets udvendige udseende lidt, så med symmetri af udvendigt intakt er ikke så stor en bekymring som med en større udvidelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com