Ideer til at vise gamle Tole-malet papirkurven dåser

October 10

Ideer til at vise gamle Tole-malet papirkurven dåser

Vise tole-malet papirkurven dåser i hjemmet kan oprette en meget unik indretning. Tole maleri har eksisteret i årevis at omdanne eller tilpasse en bred vifte af forskellige elementer, såsom metal papirkurven dåser, gamle hånd Save, rundsaven vinger og støbejern skillets. Tole malerier har ofte en beskyttende belægning sprøjtes eller males over designet til at holde det fra peeling og for nem rengøring.

Håndværk eller systue

I et håndværk eller systue, kan du vise en tole-malet papirkurven og bruge det til opbevaring af Crafte ting på samme tid. Denne bestemt element ville passe perfekt i et rum, hvor en masse kunsthåndværk blev gjort eller håndværk timer blev undervist. Hvis der findes en lang hylde, ville foring op tole-malet skraldespande på hylden til skærm ikke kun ser rart, men også vise de forskellige teknikker og designs, der kan oprettes fra tole maleri.

Gæsteværelse

En tole-malet skraldespand, der er mindre i størrelse kan vises i en gæst soveværelse, som en bedside affald kan. Papirkurven kan vil ikke kun passer ind i den særlige indretning af værelset, men fungerer også som et nyttigt element. Fordi denne type værelse dekoration er ikke noget, der kan købes i hver stormagasin, vil det unikke skønhed helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra dine gæster opholder sig i rummet.

Spisestue

Fylde en tole-malet trash kan med tørrede eller silke blomster og vise det på et lille hjørne bord vil bringe elegance til enhver spisestue. Når familie og venner samles sammen i plads til måltider eller særlige fester, vil tole maleri være i fuld visning men ud af vejen.

Køkken

En tole-malet trash kan ville passe perfekt i et køkken, fordi tole malerier ofte har et land udseende, et fælles køkken indretning stil. Istedet for benytter den tole-malet trash kan som en traditionel skraldespand, det kunne vises på køkkenbordet eller tabel og eventuelt bruges til at gemme køkken leverancer, der ikke bruges regelmæssigt. Hvis papirkurven kan har små huller i siderne, kartofler eller løg kan være gemt i den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com