Ideer til at vise havet glas samling

December 10

Ideer til at vise havet glas samling

Havet glas samlere stolte i deres samlinger, ofte viser deres fund som en del af deres hjem decor. Ægte havet glas har en farve og patina, der ikke kan duplikeres. Årtiers bølger tumbling gamle glas skabe tilfældige C-formede fordybninger og en ujævn frostklare udseende. Havet glas stykker i en usædvanlig farve som orange koste langt over $100, men de fleste havet glas kommer til fælles farver som grønne og brune.

Krukker og flasker

Klart antikke flasker og apotekeren krukker er så gammel og fængslende som havet glas. Mange flasker har en smal hals og mørke glas, så se efter en skærm flaske, der er klar med en bredere hals, som en antik blæk flaske. Krukker er velegnede til visning af havet glas stykker i vand, som intensiverer farverne, eller du kan forlade havet glas tør og tilsæt skaller og sten til en strand-inspirerede diorama.

Indtastningsklare lamper

En indtastningsklare lampe med klart glas base der åbnes nemt for at arrangere en havet glas samling er mere kritisk end stilen af lampen. En høj, cylindrisk glas lampe er fordelagtige for lagdeling forskellige havet glas farver i en regnbue display. En anden indtastningsklare lampe mulighed er en lav, firkantede glas base, der er bred nok til en oprettelse af en strand scene med glas skatte i sandet.

Springvand

Havet glas kommer fra kysten, og vand gør glasset ser mindre kølig, dybere i farven og mere gennemsigtig. Indendørs bordplade springvand kan holde havet glas under vandet i et bassin, der matcher indretningen.

Placere mere almindelige og mindre værdifulde havet glas--hvide, grønne og brune--i bunden af udendørs springvand eller birdbaths for havet glas skærm på en udendørs terrasse. Bruge et springvand mister eller tåget for at skabe udseendet af diset tåge over vandet for en mere spændende display.

Stearinlys og Potpourri

Glas holder duften, så blande mere fælles hav glas med stearinlys eller potpourri gør sea glass både smukke og funktionelle. Placer havet glas i skåle med fyrfadslys eller på en lys plade til at holde en høj stearinlys. Hvis du er snu, tilføje nogle havet glas til voks for en hjemmelavet stearinlys, som du kan genbruge i nye stearinlys senere.

Fortolke havet glas farve med duft; for eksempel bruge lavendel æterisk olie til en lavendel-farvet havet glas eller mint-duftende olie til et stykke af frosty grønt glas. Duft havet glas med æteriske olier, og derefter kombinere glas med en matchende potpourri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com