Ideer til badeværelse farver

March 3

Ideer til badeværelse farver

At vælge den rigtige farvepalet til et badeværelse kan hjælpe dig gøre en billig makeover eller en komplet remodel. Farve kan påvirke dit humør og endda hvordan du ser ud i rummet. Lær at bruge neutrale farver til at spare penge på dit næste badeværelse remodel mens stadig fremvisning af din personlighed.

Fliser farver

Vælg badeværelse farver koordinere med eksisterende fliser i stedet for at erstatte den. Ved hjælp af eksisterende funktioner er godt for miljøet og sparer penge. Ældre flise kan være en udfordring, når de forsøger at ændre en farvepalet. Du kan have gule eller grønne fliser, der dominerer rummet. Male væggene en lys hvid at gøre retro flise pop. Balance pink flise ved at tilføje sort eller brun maskuline rører.

Når remodeling et badeværelse vælger fliser farver der vil vare i flere år i stedet for at gå med tendenser. Bringe i en pulserende vægfarve og mere neutral flise til at have en mere alsidig badeværelse. Dit badeværelse vil kunne gå i forskellige design retninger uden en større remodel.

Badeværelse temafarver

Vælg badeværelse farver baseret på en overordnet tema. Basere en Zen badeværelse på farven af sten og sand. Oprette en lurvet chic tema med nødlidende hvidt kabinet og blomster print tekstiler. Bruge grøn og guld med rige træ toner, hvis du ønsker en toscanske badeværelse. Hvis du vil vælge et spa badeværelse taupe, grøn og hvid.

Badeværelse farve overvejelser

Farverne i dit badeværelse kan ændre dit humør. Brug lyse farver som aqua, taupe og hvid til at lindre dine sanser. Brug forskellige nuancer af samme farve til en afslappende atmosfære. Hvis du føler Energitilfoerslen i morgen prøve en terra cotta farve.

Vælg et badeværelse farve, som du ser godt ud i. Du bliver nødt til at få et præcist billede, når du anvender makeup. Være særlig opmærksom på væggen bag spejlet, så det indrammer dit ansigt. Tror, af hvilke farver du kan lide iført for at hjælpe med at vælge badeværelse farver.

Badeværelsestilbehør

Brug badeværelsestilbehør for at afslutte din farvepalet. Hvis du har en hvid badekar, toilet og håndvask kan du lyse op i badeværelset. Bringe i en limegrøn eller lilla tandbørste holder, håndklæder og bad tæpper. Neutralisere farvede flise med chokolade brun bad tæpper eller en olie gnides bronze faucet. Hænge billeder i dit badeværelse til tilsat farve og stil; bare sørg for, at damp og vand ikke vil skade stykket.

Træ og Metal toner

Træ og metal toner tilføje karakter til en grundlæggende badeværelset samtidig holde din udsmykning neutral. Vandhaner og dørhåndtag i badet kan koordinere med hardware i resten af dit hus eller prøve en opdateret look i tin. Maling eller pletten forfængelighed, sort, hvid eller brun afhængigt af dit tema. Hvis du er udsmykning et barns badekar prøve male skabene pink eller grøn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com