Ideer til badeværelse flise gulv farver & Designs

April 13

Ideer til badeværelse flise gulv farver & Designs

Bortset fra køkkenet er badeværelset et af de lokaler, folk ofte nyistandsætte i hjemmet. En af de dekorative nøglefunktioner i dette rum er badeværelsesgulvet. Moderne fliser til badeværelsesgulvet kommer i en bred vifte af farver, stilarter og teksturer, giver boligejere flere udsmykning muligheder end før.

Før du begynder

De fleste boligejere lå flise på gulvet, men de kan også tilføje matchende fliser på væggene eller vasken backsplash. Dette hjælper med at binde badeværelsesgulvet med resten af farverne og indretningen af badeværelset.

Kig på en række forskellige teksturer og stilarter af fliser, fordi typen af fliser anvendes i udsmykning stilarter som toscanske kan funktionen teksturerede rock fliser, mens en ultramoderne stil kan begunstige en blødere type af flise.

Endelig vil tilføjelse af strålevarme til etager gøre flisen varm på kolde morgener.

Grænsen af kontrasterende farve

En fælles, men effektiv måde at tilføje et dekorativt element til badeværelse gulv fliser er at have en kant af fliser i en kontrasterende farve og flise type. For eksempel, hvis hvide er blevet valgt til at være den vigtigste flise farve, vil en kant af kobolt blå eller kinesisk røde tilføje en dejlig kontrast. Denne indstilling gør det muligt for boligejer at funktionen en stærk farve som red i badeværelse indretning uden at blive overvældet af det---en fare med en lys farve. Lysere, pulserende farver afspejler i spejle, som kan ændre den måde, en person ser ud som de gør dig klar til arbejde. (Dette kan kaste off make-up program, f.eks.)

Billede fliser

Billede fliser har en række scener, herunder søstjerner eller søheste. Disse fliser er ofte den samme farve som resten af fliser i badeværelset og kommer som en del af badeværelse flise pakker tilgængelige hjem forbedring butikker. Men, de normalt har en form for indlæg, der skaber billedet. Den person, om en flise kan indsætte disse fliser ind med resten, da flisen lægges.

Bringe i sindsro

Visse farver fremmer følelser af ro i et badeværelse. Vordende dekoratører, der ønsker at skabe denne følelse i badeværelset skal hælde mod fliser i farve familier af blå, grøn eller violet, samt pink og koral. De sidste to farver er også ofte kendetegnet i landet udsmykning stilarter, så husejere bør overveje farver som disse, hvis de sigter til et land look. Men disse farver er ikke begrænset til disse stilarter og ville arbejde med en række forskellige udsmykning motiver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com