Ideer til badeværelse fliser design

May 25

Badeværelsesfliser kan tilføje stor karakter og stil til ethvert badeværelse. Flise gør det til det ideelle badeværelse materiale, på grund af dens vandafvisende egenskaber. Med en overflod af badeværelse designvalg på markedet i dag har du masser af fliser muligheder. Fra elegante og classy til sjov og frække, kan du lade din egen følelse af stil skinne igennem i dit badeværelse flise indretning.

Instruktioner

•Vælg lys-farvede fliser til små badeværelser. Mørkere farver har tendens til at lukke i et rum, så det ser mindre, mens lysere farver åbne rum, hvilket gør dem synes større, end de er. Vælge pastel og dæmpede fliser til at maksimere dit badeværelse plads.

•Tilføj detalje med mosaik flise design. Designmønstre er synlige, når du tilpasser flere mosaikfliser sammen. På grund af deres popularitet i køkkener og badeværelser er mosaikfliser tilgængelig i en bred vifte af farver, fra dyb og fed til lys og subtil.

•Funktion figurer i dit badeværelse flise design. Bruge fløde eller hvid flise som baggrund og derefter foretage en cirkulær eller trekantet figur ud af en farvestrålende flise. Har denne figur på en bruser eller badekar væg, og det vil tjene til at trække øjet til det lukkede område.

•Consider flise vægmalerier. Disse badeværelsesfliser har smukke kalkmalerier når sluttede sig sammen. Fra landskab og animalsk designs til reproduktioner af berømte malerier er der en bred vifte af flise vægmaleri indstillinger at vælge imellem.

•Vælg en anden flise design til dit brusebad eller badekar område. Dette område bør fortsat supplere hele badeværelset så vælge fliser, der har forskellige mønstre inden for samme farveskema. Prøv at bruge mere levende farver, der supplerer stadig i dit brusebad eller badekar område.

•Kontrollér dekorative fliser omdrejningspunktet i badeværelset. Dette kunne være en stor dekorativ flise eller flere mindre fliser der passer sammen. Omgiv denne centrale stykke med neutral fliser, der fungerer som en ramme for det. Ideelt, placere dette omdrejningspunkt i et centralt område i badeværelset.

•Brug hvid, elfenben eller fløde fliser for at accent mørkere flise mønstre. Hvis dit badeværelse flise design funktioner primært mørke fliser, omfatte en tynd kant af lysere fliser. De lettere fliser vil pop af mørkere baggrund og bidrage til at tilføje en smule af lysstyrke til det overordnede design.

Tips & advarsler

  • Sørg for at købe nok flise for at fuldføre din design. Det kan være svært at matche fliser, hvis du har brug at ændre rækkefølgen af senere.
  • Vær opmærksom på at skære fliser ikke ser så godt som fuld fliser. Holde dette i tankerne, som du måle dit badeværelse plads.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com