Ideer til bambus vindue behandlinger

February 4

Ideer til bambus vindue behandlinger

En af de mest alsidige designelementer, bambus har den ekstra fordel at være en økologisk-venlige materiale. Bambus, der er faktisk en græs, vokser langt hurtigere end de fleste træer, hvilket gør det en meget vedvarende ressource. Bambus kan bruges til at supplere en bred vifte af udsmykning stilarter, fra sommerhus chic til moderne æstetik.

Bambus Hardware

Hvis du ønsker at indføre en subtil bambus element i dit vindue behandlinger, prøv at indarbejde bambus hardware. Erstatte metal eller plast gardinstænger med stænger lavet af tyk stilke af polerede bambus, eller erstatte din sædvanlige forhængsringe med farvede bambus ringe. Standard korsblomster kan også erstattes med dem hugget fra bambus, mens gardiner kan toppunkt tilbage med bambus clips eller brocher.

Bambus nuancer og Blinds

Bambus nuancer og blinds tilbyder en varm farve alternativ til stark, kolde farver af metal persienner. Du kan parre din bambus blinds eller nuancer til enhver stil af gardin, fra floral chintz til tasseled gyldne fløjl. Bambus nuancer og blinds kan også bruges uden yderligere vinduesdekoration for et moderne look.

Bambus skodder

Hvis du sætter meget pris på dit privatliv, overveje at installere bambus skodder, som skodder tilbyder en enorm hindring for nysgerrige øjne. Bambus skodder kan installeres på, i eller uden for. Derudover kan de også hjælpe, isolere dit hjem, medvirke til at reducere din energiregning.

Bambus perle gardiner

En populær gardin stil i varme klimaer, bambus perle gardiner er lavet af korte længder af bambus, som er spændt sammen lodret i flere tråde. Når stadig, de synes at danne en solid ark af bambus, men de tillader luft, og folk, at brise gennem dem. Disse gardiner er bedst egnet til døråbninger og skab døre. Mens nogle stilarter af bambus perle gardiner er lavet af almindeligt eller bejdset bambus, kan andre være hånd-malet med en bred vifte af design.

Bambus Print gardiner

Hvis du ikke interesseret i at bruge faktiske bambus i dit vindue behandlinger, men stadig ønsker at medtage en bambus motiv, hvorfor ikke købe et sæt af bambus print gardiner? Mange gardin mønstre ansætte bambus motiver, fra kitschede 1950s vintage gardiner til moderne rå linned paneler. Du kan også prøve trim din nuværende gardiner med bambus beading.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com