Ideer til belysning reoler

February 7

Ideer til belysning reoler

Reoler er ikke lige til at holde bøger. Du kan have din fyldt med bøger, men også billedrammer, vaser og andre forskellige nips. Fremhæve disse varer gennem bookshelf belysning er en fantastisk måde at bringe dine særlige souvenirs i fokus og tilføje en lidt stemning til dit hjem.

Stribe lys

Lysstofrør er måske den mest almindelige blandt bookshelf belysning optioner. Du kan guffe disse små, let og ofte lav spænding belysningssystemer til træværk, skjule dem bag molding eller endda bygge dem ind i din reolsystem at give smukke belysning mens de resterende næsten usynlige. Dette system af belysning er også lavet til at forblive cool at undgå brandfare eller skadelige bøger.

Kunstværket lys

En mulighed der kan virke lidt offbeat men der kan give den helt rigtige mængde af belysning er kunstværket lys. Disse armaturer er typisk monteret over malerier og skinne ned med en blød glød til at belyse kunsten. Montering af disse samme typer af lys, kan som kommer i mange forskellige stilarter og størrelser, over en boghylde tilføje stemning til ethvert rum i sekunder.

Touch lys

Touch lys er ikke kun nemt at betjene, men de også kan monteres næsten overalt og omkostninger småører pr. år til at køre. Touch lys kommer i mange forskellige størrelser, former og farver, der kan smutte bag et par bøger for nogle tilbage belysningsforhold. Bogreoler, der har mere omfattende arkitektur, placere touch lys over bøger og skjule dem bag dekorative støbning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com