Ideer til billig kælderen belysning

June 14

Ideer til billig kælderen belysning

Kældre en tendens til at føle mørke og klamme, delvist på grund af manglen på dagslys og delvist fordi de er naturligt fugtige områder i dit hjem på grund af de konkrete absorberer fugt fra jorden. Lyse belysning hjælper med at jage mørket, og det behøver ikke at bryde dit budget.

Gulv lamper

Kældre har ofte lavere lofter end andre niveauer af hjemmet. Hvis din kælder har færdige loftet mellem 6 og 8 fod høj, kan det være ideel til torchiere-stil gulv lamper. En sidegevinst ved denne metode er, at det ikke kræver ekstra ledninger. Vælg gulv lamper, der har skovlede toppe, der sigter mod lys opad, og brug tube-stil halogenglødelamper. Disse lamper oprette lyse hvidt lys, der vil afspejle ud en færdig, lyse loft og hoppe fra loftet og væggene til at belyse rummet. Start med en i hvert hjørne og tilføje flere efter behov. Du kan oprette en lignende effekt med justerbar-head gulv lamper, hvis lederne kan være rettet mod vægge og loft. Dette skaber effekt af spor belysning, men på en lodret stang i stedet for en vandret stribe.

Flush-Mount Fluorescents

Hvis du har loft belysning sockets i sted eller kan tilføje dem billigt, erstatte din nøgne pull-kæden pærer med flush-mount Loftlamper, der tager to eller flere pærer og har en matteret kuppel, der bliver diffust lys. Bruge kompakt fluorescerende eller CFL, pærer i disse kampe. De producerer en lys, høj-lysstyrke lys, der bruger mindre energi end standard wolfram pærer, så du kan øge lyseffekten uden overbelastning dit kredsløb eller kører op energiregninger. Flush-mount armaturer holde lyset instrueret hvor du har brug for det, og de fleste hjem forbedring butikker har billige modeller. CFL pærer også vare meget længere end glødepærer, så du ender med besparelse på lang sigt og på kort sigt.

Genbruge gammelt inventar

Du behøver ikke at tilbringe en ton af penge for at få god kvalitet belysning turneringsplaner. Check din lokale virksomhedsfortegnelser til at se, om der er en genbrugte byggematerialer gemme i dit område. Disse butikker har generelt ældre inventar, der blev fjernet under andre folks remodels, men du kan finde grundlæggende inventar, der arbejder for en lille brøkdel af dagens detailpriser. Hvis du ikke har sådan en butik i dit område, tjek sparsommelighed butikker eller ring til din lokale builders' association til at finde ud af, hvad området entreprenører gøre med lamper trak sig ud af boliger, der er ved at blive ombygget. Du kan også ofte finde industrial-stil belysning turneringsplaner eller speciale inventar i butikker, der går ud af business. Belysning enheder, der er en del af bygningen vil sandsynligvis ikke være på salg, men enhver armaturer anvendes til speciale viser kan være tilgængelige, og kan være slags høj intensitet lys din kælder behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com