Ideer til børn soveværelser med en Alaskan Malamute hunde tema

September 27

Ideer til børn soveværelser med en Alaskan Malamute hunde tema

Forældre gave ofte deres børn med tema soveværelser for at afspejle og fodre deres lidenskaber. Uanset om du ejer en Alaskan Malamute, at dine børn er vild med, eller hvis du bare har en hund-besat barn, omfatter dekoration elementer, der fremkalder de karakteristiske kendetegn ved en Alaskan Malamute. Bare ikke gå så langt som at air-condition soveværelset om vinteren til at simulere Alaskan klima.

Alaska baggrund vægmaleri

Male et vægmaleri (eller hyre en professionel til at male en) skildrer Alaskan Arktis hvor Malamutes blev først identificeret. Ifølge American Kennel Club, blev Alaskan Malamutes opkaldt efter en native Inuit stamme kaldet Mahlemuts, der brugte de store, robuste hunde til at trække slæder. Tegne en forrevne bjerg skyline langs midten til øvre del af soveværelse væg. Male væggen del over linjen blå og drys den med et par wispy skyer. Male en bred stribe af væg hvid, startende fra gulvet, til repræsenterer det snedækkede terræn. Male figurerne resterende bjerg en stålsat blå-grå og skabe skygger og sne-højdepunkter ved hjælp af mørk grå og hvid maling.

Malamute silhuetter

Pryde ikke-vægmaleri væggene med life-sized Alaskan Malamute silhuetter, tilpasse en idé inspireret af en Gifts.com statue af en siddende Labrador retriever. Enten skitsere omridset af hundene og fylde dem med sorte eller farvede maling, eller male væggen omkring konturerne og lade hundene silhuet i negative rum.

Lodne puder

Stock børnenes senge med puder fremstillet af langhåret hvidt fake fur. Fyld til puder med bønne taske fyld at gøre dem egnet til afstivningsmateriel børnenes hoveder, mens de læser om natten. Eller gøre fake fur pudevår til at glide over deres eksisterende puder på disse dage, når de ønsker at føle, at de snuggling en Alaskan Malamute i deres helt egen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com