Ideer til brug af tavle maling på køkken vægge

November 1

Ideer til brug af tavle maling på køkken vægge

Tavle maling forvandler mange forskellige overflader til brugbar tavler og anvendes ligesom standard latex maling. Du kan bruge denne maling i dit køkken til at bevare overblikket eller holde din familie på tidsplanen, når det kommer til lægens udnævnelser, skole-funktioner og sportsbegivenheder. Hvis du har en stor familie, kan du overveje at tildele hvert medlem et specifikke kridt farve for at undgå forvirring.

Farver

Ikke Begræns dig til sort eller mørk grøn tavle overflader i dit køkken. Tavle maling, er nu tilgængelig i en bred vifte af farver til at matche dine eksisterende køkken indretning. Du kan også lave hjemmelavet tavle maling ved hjælp af enhver nuance af latex maling. Vælg en sand-mindre fuger i en lignende farve til maling og bland 4 tsk af injektionsmørtel i hver kop af maling. Rør blandingen godt før ansøgning og bruge den malede overflade ligesom du ville gøre en standard tavle.

Køleskab

Tilføje en tavle panel foran eller i siden af dit køleskab. Du bliver nødt til at anvende et lag primer egnet til materiale af dit køleskab for at tavle maling til at overholde korrekt. Dække hele panelet af køleskabet eller anvende maler tape til afsnittet off et mindre område. Du kan oprette en simpel firkant med tavle maling eller mere finurlige figurer som blomster eller frugt til at matche temaet for dit køkken. Tavle maling vil ikke forstyrre din køleskabsmagneter og de vil stadig klamrer sig til overfladen efter maleri.

Vægge

Dækker en hele køkkenet væg med tavle maling gør en fed erklæring og gør det muligt for din familie at forlade beskeder, nedskrive aftaler og giver unge børn et sted at farve på væggene, mens du tilberede måltider. Men hvis en hel tavle væg ikke appellerer til dig, kan du male nederst halvdel af en mur og installere en stol jernbane over området tavle. Dette opdeler væggen i en standard malede område og en legeplads for børn. En anden mulighed er at male en figur på væggen og ramme det med stykker af støbning til at oprette en opslagstavle.

Bærbare tavle

Hvis du ikke er sikker på, om at anvende tavle maling direkte til dit køkken vægge eller apparater, prøve at lave en bærbar tavle til dit køkken i stedet. Skær et stykke af tynd krydsfiner til at passe inde i en billedramme og male én side af krydsfiner med tavle maling. Fjerne glasset fra rammen og glide hjemmelavet tavlen inde. Du kan hænge tavlen i dit køkken og bruge den som en menu bord eller en familie kalender.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com