Ideer til brugerdefineret barer i et hjem

October 4

Ideer til brugerdefineret barer i et hjem

Ideer til brugerdefinerede hjem barer er ubegrænsede. Du kan sætte en bar inde i din bolig eller ude i baghaven; Det kan være permanent fast eller fritstående og kan koste mindre end $100 eller mere end $30.000, afhængigt af dine behov og midler. En handy person kan gøre sin egen bar, mens et andet måske foretrække at have en professionelt designede bar. Den ene ting alle har til fælles er den bekvemmelighed, de tilbyder, når du er underholdende.

Fritstående DIY Bar

En fritstående bar er en, som du flytter til forskellige steder i dit hjem. Hvis du planlægger at bygge det selv, bruge en enkel design. Fremstil en rektangulær ramme, ved hjælp af 2 af 2 eller 2 x 4 brædder. Lukke det ind med krydsfiner plader, hårdttræ eller træplanker butting op til hinanden. Køkkenbordet skal være stærkere og tykkere end sidepanelerne. Gøre nogle hylder inde til flasker og glas og en plads til et lille køleskab. Hvis du har routing værktøjer kan du gøre baren mere udsmykkede. Stå bar i et hjørne og tillægger væggene bag det nogle hylder og et spejl.

Antikke eller Junk butik Bar

Et besøg i en antik eller anvendte Møbelforretning kunne give et væld af potentiale bar materialer. En buffet med overskab og spejlet kunne være en brugerdefineret bar. En buffet uden en hutch kunne stå imod en væg og du kan hænge et stort spejl og hylder bag det. Købe et køkken counter enhed med en lille vask og plumb for at gøre en våd bar. Møblerne kan kræve sandspredning og efterbehandling igen, eller du kan simpelthen nødt til at flytte det på plads og købe taburetter til at matche.

Professionel Custom Bar

Professionelle bar designere er en mulighed, hvis du har råd til det. Besøg deres hjemmesider for at gennemgå deres anbefalede design og materiale valg. En designer vil besøge dit hjem og foreslå de bedste muligheder for at passe ind i dit hjem decor. Du kan vælge en våd bar, typen af hårdttræ, brugerdefinerede bar bordplader, spejle, hylder og barstole plus tilbehør, der vil skabe den rigtige form for stemning.

Tiki Bar

Tiki barer kan indbygges i indretningen af indvendige af dit hjem eller placeret ved poolen i din baghave. De bidrager til at skabe en festlig, berolige ø føler. En tiki bar kan være en permanent udendørs stativ med et tag for al slags vejr, eller det kan være fritstående. Det kan være firkantet, cirkulære eller en anden figur. De rustikke materialer angivet tiki barer bortset fra andre barer. Ru pæle, bambus, unsanded tømmer, bar counter fremstillet af bølgepap tagdækning ark, og palm-stråtag tagene er ofte indarbejdet i designet. Dekorere med tropiske planter eller udskårne "tiki" afføring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com