Ideer til bygningen rejst blomsterbede gratis

June 17

Ideer til bygningen rejst blomsterbede gratis

Opbygning af en hævet blomsterbed er en god måde at være både grøn og økonomisk. Processen med at konstruere en hævet blomsterbed er ikke en vanskelig bestræbelse med de rigtige materialer, nogle gratis træ, en eftermiddag og nogle tålmodighed. For en virkelig frie blomsterbed fra start til slut, finde en lokal gård at se om de er villige til at donere gødning til din sag.

Genanvendt tømmer

Den mest almindelige måde at opbygge hævet blomsterbede er med tømmer, såsom 2-af-6 brædder skåret til størrelse, selvom det kan koste penge, hvis du ikke har tømmer til din rådighed. Bortset fra 2 af 6s, kan du bogstaveligt bygge en hævet blomsterbed med næsten slags tømmer, fra 2 af 4s til tunge krydsfiner. Hvis du bruger svagere krydsfiner, styrke væggene i sengen eller andet forberede din boards at til sidst rådne. Hvis du har en gammel plankeværk, dekonstruere det for at producere tømmer for et hævet blomsterbed. Hvis du ikke har en sav, bygge en firkantet kabinet størrelse af de boards du bruger. For denne type af blomsterbed, simpelthen konstruere din ramme og bruge en boremaskine til at sikre planker på plads. Bruge stakes for at holde din ramme på plads, især når tilføjer din andet niveau.

Sten

Oprette en brugerdefineret blomsterbed ved hjælp af store sten eller aske blokke. Opbygning af en hævet blomsterbed med sten er omtrent lige så simpelt som det lyder. Først, indsamle alle de brikker, du vil bruge; du brug for forskellige former og størrelser, så du kan spille rollen som en stenhugger, når montering dem sammen. Start ved at lægge ud form af dit blomsterbed; reb fra dit område med stakes og garn, indtil du har den grundlæggende rektangulære område, du ønsker. Ved hjælp af sten betyder, at du ikke behøver at gøre en vinkelret blomsterbed; Du kan gøre en cirkel, en trekant, eller enhver form du har lyst. Kig efter figurer, der måske passer sammen. Slibe på din naturlige mason færdigheder til at bygge så høje som du ønsker før hælde noget snavs.

Logs

Hvis du er logfiler til din rådighed, passe dem sammen for at gøre en rustik hævet blomsterbed. Afhængigt af størrelsen af logfilerne, søm eller binde dem sammen ved hjælp af tov eller sejlgarn. Hvis du binde dem sammen, hitch dem flere gange. Chancer er, sejlgarn vil nedbrydes hurtigere end dine logfiler, så jo tykkere du binde det, jo bedre. Eller bruge hakket træ til at bygge din indhegning ved at grave en grøft mindst 6-inches dyb at stå din logs opretstående. Et par længder af rebet omkring ydersiden vil sikre, at ingen af logs vælte når du tilføjer din jord.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com