Ideer til Curtain Styles

December 22

Ideer til Curtain Styles

Betragtes som brug af stof, gør form og stil gardiner valgt et værelse det perfekte finish. Stil med gardiner er afhængig ikke bare på størrelse og hængende metode ansat, men også på faktorer såsom stoffets mønster og vægt, og fylde eller mængden af materiale, der gør op hver gardin. Ideelt skal gardiner være praktisk, at give personlige oplysninger og blokering dagslys når nødvendigt, ligesom det er en dekorativ tilføjelse til et værelse.

Tekstiler

Betydningen af slags stof bruges kan ikke undervurderes, når de overvejer, hvad stil af gardiner er passende for et værelse. Er det værelse moderne, formelle, traditionelle, hyggelige? Hvis et rum er skal bruges til afslapning i, er det sandsynligt, at være fyldt med dæmpede farver og naturlige toner og gardiner kan enten give en fokuseret burst af kontrast ved at være opvakt farvet eller de kan passe sammen med resten af rummet ved at holde til farveskemaet. Traditionelt gardiner var lavet af meget tunge materialer, og meget formelle værelser vil ofte fortsætte denne tradition. Lette materialer, såsom musselin paneler, giver en mindre formel effekt, selv om de ikke er nyttigt, hvis værelset skal blive formørket i dagtimerne.

Trim

Meget formelle gardiner har ofte kvast trim på kanterne af swags, tørklæder eller boks inventar, med større kvaster bruges til at holde gardiner åbent. Flettet snor bruges ofte sammen med kvaster. Stadig traditionel, men mindre formel, er brugen af flæser på kanten af gardiner. En mere moderne stil af trimning er at bruge et band af kontrasterende stof på toppen eller bunden af gardin paneler. For mange trims og kvaster synes malplaceret i en minimalistisk værelse, hvor typografien skal være plain og simple.

Top behandlinger

Struktureret top behandlinger for windows som gesimser (top bokse til at dække gardin inventar), kan være effektive, men er faldet ud af mode. Hvis du vil oprette blødere linier, bruge en "tørklæde" eller en valance. Tørklæder er lavet af ved hjælp af et særskilt afsnit af gardin materiale og draperinger det langs toppen af tæppet område. Tørklæder kan støttes ved en pæl eller ved fodring materiale gennem dekorative sconces.

Gardin typer

Der er forskellige typer af gardiner, og hver indeholder forskellige effekter. Fanen-top og grommet-top gardiner er designet til at hænge direkte fra polakker, mens plisseret gardiner vil normalt bruge gardin løbere. Plisseret gardiner er normalt fyldigere, der indeholder mere materiale, og så dyrere. Fanen-top og grommet-top gardiner bruges ofte med dekorative polakker. Overveje hvordan gardiner vil hænge, både åbne og lukke, hvor dybt af en læg er påkrævet og den tilsigtede virkning af en beboelse-bedømmelseskomite curtain når lukket.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com