Ideer til dekorere badeværelse med sort vask toppe

June 30

Ideer til dekorere badeværelse med sort vask toppe

Sort er en moderne, men alligevel tidløs farvevalg for et badeværelse vasken top. Afhængigt af stilen af vasken, kan det tilføje en urban, opskalere eller endda industriel føler til området. Når du har en sort vask, bånd dekorere resten af rummet omkring det alt i rummet sammen, at skabe en sammenhængende, put-sammen rum. Vælg dekorative elementer, der passer til din vision for badeværelse at skabe rum for din drøm.

Farveskema

En fordel at farven sort er, at det går med næsten alt. Vælg et farveskema til badeværelse og holde sig til det, som du dekorere. Må ikke gå overbord, ved hjælp af en bred vifte af farver ud over sort, så der vil hurtigt overvælde den lille plads. I stedet Vælg en eller to ekstra farver som supplement til sort. En sort og hvid ordningen er en klassisk mulighed. Sort, hvid og grå tilføjer en ekstra neutrale element. Nemlig dem hvem nyde et stænk af farve, vælge noget som lyse grøn, himmelblå eller bleg gul.

Hardware

Få matchende hardware til rummet. Hardware i et badeværelse omfatter ting som håndvask og badekar tude, dør og fryser håndtag og hængsel og toilet håndtag. Når alle disse passer, giver det visuelle kontinuitet. De mest almindelige farvemuligheder for hardware omfatter sølv, guld, sort og bronze, som alle vil gå med vasken top. Sølv fungerer bedst med en ultra-moderne føler, mens bronze og guld låne en sofistikeret appel.

Tilbehør

Når du vælger tilbehør, undgå mørke farver som det kan overvælde pladsen på grund af sort vasken top. Vælg håndklæder, en området tæpper, gardiner og badeforhæng i en lys farve. Vær ikke bange for at gå med et mønster af nogle type, da vasken top er en dækkende farve. Med hensyn til enhver tilbehør, som du placerer på vasken top, som en sæbe, Tandbørsteholder eller dekorative vase, Sørg for det er en farve, der skiller sig ud mod sort.

Illustrationer

Badeværelset er normalt ikke det første sted, der kommer til at tænke som en spot til at vise billeder, men det kan vise sig for at være et ideelt sted. Væggene giver ofte den bedste valgmulighed for display på grund af begrænset plads. Vælg vægkunst, der matcher med fornemmelse af badeværelset. Sort-hvide fotografier blend godt med vasken top hvor farverige malerier kan bringe liv til en ellers kedelig mur. Vælg illustrationen i en stil, der svarer til dit tilbehør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com