Ideer til dekorere din erhvervsbyggeri

March 18

En del af den første indtryk af din virksomhed gør nye kunder eller partnere er hvordan bygningens indretning ser ud og hvad der gør at den generelle udseende af bygningen. Uanset om du er udsmykning for en ferie eller om du er bekymret over det overordnede udseende af din kommerciel bygning, er det noget, du bør sætte en stor del af tanke til.

Ferie

Det er altid sjovt at dekorere kontoret for en ferie, men der bør være nogle retningslinjer følges for at hjælpe med at skabe en sjov men professionelt udseende.

Religiøse helligdage bør undgås, når det kommer til udsmykning af office. Der er nok verdslige symbolik involveret i vinterferien, der bør give mulighed for nogle sjove udsmykning idéer skal oprettes, men åbenlyst religiøse symboler bør undgås helt.

Forsøge at dæmpe enhver overivrig begejstring for en ferie ved ikke over gøre det med dekorationer og ikke udsmykning for langt forud for ferien. Igen, vinteren helligdage er undertiden undtagelse her så mange folk nyde udsmykning godt før disse helligdage. Men for de fleste en del ferie udsmykning skal gøres omkring en uge før selve dagen, og derefter dekorationer bør blive taget ned umiddelbart efter ferien er overstået. Med New Year's dekorationer er det normalt skik at ønsker folk et godt nytår i hele januar måned, og så ophører når februar ruller rundt. Dekorationer til nytår kan følge dette mønster.

Indvendig indretning

Der er mange ting du kan gøre for at tilføje farve og interesse til indretningen af din kommerciel bygning. Kalkmalerier på væggen er altid interessante måder at tilføje farve og sort til ethvert rum, lobby eller konference. Et vægmaleri på væggen kan være noget så simpelt som et kludetæppe af flerfarvede vægfliser, eller en omfattende kunstværk skitserer historien om virksomheden eller noget andet af betydning for virksomheden, som en vigtig begivenhed i historien om den by hvor virksomheden har hovedsæde. Et vægmaleri bør tilføje farve og nogle spænding til en kommerciel bygning, men den skal også fortsat være professionel og lidt hærdet.

Planter gøre en god tilføjelse til indretningen af lobbyen eller mødefaciliteter, og der er sikkert mange steder i dit kommerciel bygning, du kunne forestille planter tilføje nogle farve og tekstur. Hvis du har planer om at tilføje en masse planter, kan så du overveje at bruge kunstige planter, men hvis du ønsker at drage fordel af den aroma og stemning af ægte planter så være klar til at drage omsorg for dem hver dag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com