Ideer til dekorere din lukket veranda

May 6

Hvis du kan lide udendørs men nyder ikke bidende myg og andre flyvende skadedyr, er en lukket veranda det rigtige valg for dig. En lukket veranda kan du nyde synet og lyden af natur uden at blive antastet af det. Underholdende på en lukket veranda er sjov også. Gøre din veranda, komfortable og kan rumme en lille gruppe venner på en sommeraften. Dekorere din veranda brug af farver og temaer fra naturen og omdanne det til en sydende udendørs rum.

Dragonfly motiv

Opgradere plain kurvemøbler til en ting af skønhed. Spraymaling wicker med lys grøn spraymaling. Påfør flere lag for en selv look. Tilføje matchende grønne puder med dragonfly motiver på stoffet. Vælg puder, der er vejrfast, bare i tilfælde af regn driver på din veranda. Top wicker ende tabeller og sofaborde med monteret klart glas. Sæt to glas mellemværker oven på hinanden og sætte papir guldsmede i mellem glas til dekoration. Alternativt kunne du klæbe papir guldsmede til bunden af glas mellemværker i stedet og bruger kun én. Tilføje små dekorative puder med dragonfly emblemer på dem. Hænge store papir guldsmede fra verandaen loft. Købe grøn dragonfly-tema Bruser Gardiner til at hænge i windows. Brug spænding stænger til at hænge gardiner for at give din veranda privatliv.

Nautiske ideer

Blå og hvid tikkende vil give din veranda en nautisk føler. Dekorere blå porch møbler med blå og hvid stribet puder. Hvidtekalk gulvbrædderne og væggene. Dette vil give dem en forvitret look. Brug en gammel båd hjul som en interessant ende bord eller hænge det på væggen for interesse. Bruge lys blå sheers for windows eller hænge hvide plantage skodder for at beskytte dig mod de lejlighedsvise gale. Installere en stor overhead loft fan med store hvide pagaj-stil turbineblade. Wrap båd reb rundt i bunden af en veranda lampe eller udfylde en klart glas lampe base med muslingeskaller. Arrangere en bakke af små både i en træskål og placere den på et sidebord. Angive en 3-foot-tall sten pelican i et hjørne til en finurlig touch.

Blomstermønstre

Gøre din lukket veranda, en med din blomsterhave. Bland blomsteragtige mønstre i din møbelstoffer. Fyld vaser med friske kagen fra din have eller nogle silke evige blomster. Sæt en tepotte bakke og nogle tekopper på et sidebord. Lægge nogle små vintage hånd fans på et bord for interesse.

Din stil

Undersøge hjem stil magasiner som "Stil på hjem" eller "Martha Stewart Living" for unikke veranda stil ideer. Holde en notebook eller scrapbog ideer du måske ønsker at indarbejde i din veranda. Lave en gennemgang af dit eget hjem og gøre noter af stykker du indkvartering og stilarter du favor. Gøre din veranda en udvidelse af dit hjem ved at fortsætte din egen personlige stil ind på din veranda område.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com