Ideer til dekorere dit badeværelse

June 19

Ideer til dekorere dit badeværelse

Give din fantasi og kreativitet til at køre gratis når du dekorere dit badeværelse. Du bruger en masse tid i rummet, så tilpasse det med dine foretrukne farver, mønstre og udsmykning elementer. Et tema vil give et bekvemt udgangspunkt, når udsmykning et badeværelse. Bruge en afslappende beliggenhed, såsom en strand eller haven, som indretning inspiration.

Strejf af Elegance

Bruge klassiske mønstre og tekstiler til at give badeværelse elegant stil. Hænge en sort og hvid toile - eller brokade-mønstrede badeforhæng for at skabe en instant omdrejningspunkt for rummet. En vintage træ sminkebord kan holde en krystal vase af friske blomster, sammen med parfumeflasker og andre toiletartikler elementer. For at indarbejde en smule farve i udseendet, hænge overdådigt lilla eller ruby rød håndklæder og placere matchende tæpper på hårdttræ eller tile gulvbelægning.

Naturligt udseende

Oprette en beroligende aflastning ved hjælp af natur-inspireret indretning stykker. Installere miljøvenlige bambus blinds på vinduerne badeværelse. En økologisk hvid bomuld badeforhæng med grønne palm mønstre vil tilføje til den afslappende stemning. Bruge lavendel planter i terracotta eller keramiske Potter til at indgyde badeværelset med en beroligende farve og duft. Som en ekstra eco-kammeratlig indslag, store rullet økologisk bomuld håndklæder i genanvendt vinflaske kasser.

Tema-inspireret indretning

Forbedre et kedeligt badeværelse med en kreativ tema. Hvis du elsker stranden, hænge en ocean blå badeforhæng med muslingeskal mønstre. Vælge en hvid Flet sminkebord, sammen med kurvefletning badeværelsestilbehør, til en afslappet strand-stil. Hvis du vil oprette en have tema, vælge et hvidt badeforhæng med pulserende røde, gule og orange tulip designs. Hænge koordinerende håndklæder fra væggen stativer og placere vaser med friske blomster på badeværelse hylder.

Moderne Flair

Hvis du foretrækker en ren, moderne badeværelse ser, start med sølv vasken hardware. Supplere hardware med skinnende eller børstet metallisk tilbehør, såsom en kop, Tandbørsteholder og sæbeskål. Vælg en badeforhæng med blå og grå eller røde og sorte geometriske mønstre, og vise matchende bløde håndklæder. Dekorere med sølv vaser fyldt med friske hvide blomster, som calla liljer og orkideer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com