Ideer til dekorere en 5-årige piger værelse

November 1

Ideer til dekorere en 5-årige piger værelse

Da din datter bliver ældre, ønsker hun sandsynligvis større medindflydelse på hvordan hendes værelse er indrettet. Designe et rum for en 5-årig kan være en udfordring, da hun formentlig har masser af ideer om hvad det skal se ud, og nogle af dem muligvis ikke alt det praktiske. Den bedste måde at nærme sig denne form for udsmykning projekt er at tage hendes input i betragtning, men sørg for at den indretning er let for at ændre bør hun træt af design over tid.

Farver

Mens pink er normalt en gå til farve for en lille piges værelse, ikke antage, at din datter er på vognen. En 5-årig har normalt stærke meninger om de fleste emner, så rådføre sig med hende om hvad farver hun gerne for pladsen. Hvis hun vælger en skøre kombination eller nuancer, der er alt for fed, kan du prøve at gå på kompromis ved at foreslå en parring af en af hendes nuancer med en neutral farve, eller med lysere farver i samme familie som hendes dristige favoritter. Men hvis du ender kommer med pink, der er en bred vifte af kombinationer, der fungerer godt. Pink og grøn oprette en kombination af friske, muntre, men hot pink og en bleg lyserød giver en interesse tone-on-tone look. Lilla er en anden attraktiv mulighed for et pige værelse. Det fungerer godt med grønt, og popper når parret med hvid eller gul.

Sengetøj

Hvis du har valgt en dækkende farve til væggene, gå med et sjovt mønster for sengetæppe. Floral designs er ofte et hit med små piger, men du kan vælge andre sjove designs, som sommerfugle eller stjerner og måner. Et sengetæppe, der indeholder dyr som hunde, bamser eller endda fisk kan tilføje en finurlig touch på værelset. Grundlæggende mønstre--som polka prikker, striber eller plaid--at matcher rummets farveskema indeholder indstillinger, der kan vokse med din datter. Men hvis du vælger en mønstret tapet eller maling behandling for væggene, vælge en solid seng dækker i en farve, der supplerer den væg design.

Illustrationer

For at give din datters værelse en virkelig personlig udseende, overveje at tilføje en brugerdefineret vægmaleri på væggene. Du kan ansætte en vægmaleri maler eller tackle projektet, selv hvis du føler dig kreativ. Find et tema, der appellerer til din datter, som under havet, en haven scene, den zoo eller fairy tales. Tegn fra hendes yndlings bog eller tegneserie er sjove muligheder samt. Du kan frihånd vægmaleri hvis du kan lide, men det kan være lettere at finde et billede online eller i en bog og en gennemsigtighed på det. Brug en overhead-projektor til at vise det på væggen, så du kan spore det med en blyant. Bagefter, kan du blot udfylde design med maling. Hvis du stadig forsigtig, kigge efter stenciler, der passer til dit tema og bruge dem til at skabe en scene. Hvis du foretrækker en lettere mulighed, tage nogle af din datters tegninger og illustrationer projekter og ramme dem for display på væggen. De er billig vægdekorationer, men hun vil blive glad for at vise dem frem.

Belysning

Mens en standard loft lys armatur kan give de fleste af belysning til din lille pige værelse, ser for sjov, nyhed belysning muligheder for at tilføje karakter og sjov måde. Børnene får ofte et kick ud af retro-stil lavalamper eller neonskilte, så de kan være sjove muligheder. Du kan også købe streng lys i nyhed figurer--som stjerner, måner, hjerter og muslingeskaller-- og drapere dem omkring Vinduer, langs væggen eller omkring bedposts. For en personlig look, købe en almindelig hvid lampeskærm og lad din datter til at dekorere det med stof penne, glitter, pailletter og andet afpuds.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com