Ideer til dekorere en Childrens entre som en gade

August 22

Ideer til dekorere en Childrens entre som en gade

Der er mange måder at dekorere en children's entre som en gade. Nogle ideer egner sig bedre for en skole-gangen, mens andre fungerer bedre i hjemmet gangen omgivelser. Udsmykning et barns gangen som en gade behøver ikke at være begrænset til kun drenge, da piger også nyde gaden skrammer med biler, lastbiler, veje, træer og de andre scener, der kan findes på byens gader.

At vælge den højre Street Scene

Vælg et tema for dine børns gangen gaden. Tage hensyn til alderen på dine børn, køn for dine børn, dine børns interesser og alle mulige interesser, som du måske ønsker at nære og vokse. Nogle interessante muligheder at overveje at oprette for din gade omfatter genskabe en gammeldags gaden at du voksede op, gaden dine børn vokser op på en berømt gade som Wall Street, eller en gade i et andet land som Frankrig med en Eiffeltårnet scene. Gaden kunne også være en gøre tror scene fra dit barns yndlings historie bog eller tegneserie som Thomas toget.

Dreje børnenes gangen i en gade

For en generisk og enkel gadebilledet, der er rigelig gaden tæpper og stof eller gummi gadebilledet måtter, der er tilgængelige på de fleste lokale butikker, hjem forbedring butikker i afsnittet gulvbelægning og online. Let at bruge væg anvendelser af bygninger, biblioteker, biler, helikoptere og byer kan føjes til hallway vægge. Den samme klistermærker eller applikationer kan føjes til plakat bord eller træ cut outs, der hang på væggen, hvis du vil være i stand til at trække ned dekorationer hurtigt uden nogen beviser til venstre på væggen.

For en mere detaljeret eller realistisk street, er forsyninger herunder maling, pensler, træ, materiale, eller endda tema belysning og kroge påkrævet. Møbler i gangen kan være malet for at matche temaet. Fliser kan lægges til at ligne gamle gammeldags mursten veje. Træ cut-outs af biler, tog, fly, kirker og træer kan skabt og malet for at skabe en mere tredimensionel gaden følelse.

For små børn, kan materiale bruges til at oprette tre-dimensionelle pude biler, lastbiler, træer, skyer, bygninger, og naglet til entréen vægge, så børn kan rørt og føle deres entre for. Eller en gade kan males på gulvet og børn kan race deres lastbiler og biler ned deres entre street.

For den historiske gangen som en gade eller på gaden, som er en kopi af en ægte street, billeder eller plakater kan hænges på gangen eller scenen kan oprettes ved hjælp af maling og træ cut outs til at replikere den bestemt gade, som du har valgt. Det kan tage lidt tid og forskning at få det nøjagtige, men det vil være umagen værd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com