Ideer til dekorere en drengs soveværelse med vestlige tilbehør

December 2

Der er mange muligheder for at dekorere en drengs soveværelse med vestlige tilbehør. Disse kan være små tilbehør som kunst til store rumfartsnationer som møbler. Husk ikke at overdecorate rum med tilbehør. Der er så mange at vælge imellem at dette kan være en let fejl at gøre. Vælg dine favoritter og dem, der matcher din farveskema bedst.

Sengetøj

Vælge vestlige tema strøelse er den nemmeste tilbehør valg. Når du har en dyne og ark, kan du planlægge resten af rummet. Hvis du vælger en komfort, der har en gammel vest føler, Vælg andre dekorationer, der efterligner den. Eller hvis du går med en mere moderne vestlige udseende, vælge dine andre dekorationer i overensstemmelse hermed. Puder er også en god måde at accessorize. Hvis du får en ensfarvet Talsmanden, få puder med print af cowboys og andre vestlige billeder på dem.

Vægkunst

Hæng kunst på væggene, der svarer til temaet for rummet. Dette kan være malerier af cowboys og det vilde Vesten, eller det kan være tegn. Nogle tegn kan sige ting som "Buffalo Bill's Wild West Show" eller "Hest parkering her." Disse tegn kan gøres i hånden til at give dem en mere autentisk føler og give en aktivitet for dig og dit barn til at gøre sammen.

Små accenter

Bruge små accenter rundt i lokalet, at øger indretning, ligesom at sætte outlet dækker over stik og stikkontakter og lyskontakter. Disse kommer i mange former og designs så sørg for at de går med farver og tema i rummet. Du kan også finde vestlige tema doorknobs. Dette er en smart dekoration til at sætte på ydersiden af døren til at udstille indretningen før kommer ind i lokalet.

Møbler

Hvis værelset er stort nok, overveje at sætte vestlige tema møbler på værelset. En type af møbler, der ville arbejde er bløde stole. Disse er let, komfortabel og let at flytte rundt. Hvis dit barn er unge, er dette et godt valg, fordi der er ingen hårde hjørner på den stol, som du er nødt til at bekymre sig om. Også, kan du placere den i et hjørne og oprette et læsehjørne for dit barn. Sætte en vestlige tema kurv ved siden af stolen og fyld den med bøger. Hvis dit barn er ældre, få et lille bord og to stole. Dette vil være et sted, hvor dit barn kan spille spil med dig eller hans venner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com